Benzar Concourse match botBenzar Concourse match bot

Benzar Concourse match bot

22 490 Ft22 990 Ft

Az ár az ÁFA-t tartalmazza
Raktáron: Ma megrendeled, várhatóan ekkor kapod: 2024.05.08. (holnap)
Ingyenes szállítás, ha még 24 500 Ft-ért vásárolsz
1 év garancia: Nálunk teljeskörű garanciaszolgálatást kapsz.

Egy kiváló ár-érték arányú, finom match bot, amely tökéletesen alkalmas a keszeghorgászat mellett a kárászos vagy kispontyos pecákhoz is. Benzár Zsolt igazi fenomén az orsós botokkal történő úszós horgászatban, így nem csoda, hogy e match bot megalkotása már régi vágya volt, így egy nagyon hosszú tervezési és tesztelési folyamatot követően végre testet is öltött. A bot két méretben, 390-es és 420-as kivitelben áll az úszós technika kedvelőinek a rendelkezésére.

A bot karcsú, kecses, ugyanakkor IM 12-es karbon alapanyagának köszönhetően rendelkezik azokkal az erőtartalékokkal, amelyek elengedhetetlenek a beugró bónuszhalak megfogásához. Könnyű gyűrűi, légies anyaga miatt egyáltalán nem megterhelő egy teljes nap végighorgászása sem a Concourse Match bottal. Ez főleg egy mozgalmas, keszeges peca során lehet fontos mindenki számára.

A bot terhelés alatt mutatott akciója nagyon szép, törésmentes, a fárasztás során egyenletesen felkeményedve őrli fel a menekülő hal erejét. Klasszikus, alulról tekerős orsótartója stabilan rögzíti a megfelelő méretű, könnyű match orsókat. A bot nyele nagyon esztétikus, parafa és EVA anyag kombinációjaként kínál kényelmes, stabil fogást és könnyű tisztíthatóságot a horgászok részére.

A hobbi horgászok mellett akár az úszós szakágban versenyzők is nyugodt szívvel választhatják ezt a botot, hiszen minden paraméterét tekintve alkalmas a versenyszerű horgászatra is.

MárkaBenzarKategóriákHorgászbot, Keszegező bot, Match bot, Nagy pontyok hava, Pontyozó botCikkszámvariációnkként eltérőEAN kódvariációnkként eltérőGarancia1 évHosszúságvariációnkként eltérőSúlyvariációnkként eltérőAnyagkarbonMilyen halhozponty, kárász, keszeg, amurTechnikaMatchTávdobóvariációnkként eltérőBot hosszúságvariációnkként eltérőDobósúlyvariációnkként eltérőTagok számavariációnkként eltérőGyűrű típussicNyélborításparafa, evaOrsótartó típuscsavaros
Laci Kérdésed van? Laci kollégánk segít! Kollégánk szívesen válaszol, és segít szakmai tanácsaival! Laci +36 70 635 7950