Benzar Allround Bolo bolognai botBenzar Allround Bolo bolognai bot

Benzar Allround Bolo bolognai bot

22 990 Ft35 870 Ft

Az ár az ÁFA-t tartalmazza
Raktáron: Ma megrendeled, várhatóan ekkor kapod: 2024.05.03. (holnap)
Ingyenes szállítás, ha még 24 500 Ft-ért vásárolsz
1 év garancia: Nálunk teljeskörű garanciaszolgálatást kapsz.

Könnyű, kecses, gerinces és gyors! A Benzár Allround széria bolognai botjainak ezek a legfőbb tulajdonságai, mely a legjobb minőséget képviseli a 2019-ben megjelentetett bolo horgászbotjaink közül.

Nagy tisztaságú, IM10-es Carbon anyagból készült, mely a fárasztás során szinte elnyeli a halak kirohanásait. A feszes anyagának köszönhetően, rendkívül pontos dobásokat tesz lehetővé, ez versenykörülmények között kifejezetten fontos, de hétköznapi pecákon is eredményesebbé teheti a horgásznapot. A pontos etetésre került dobásokkal időt takaríthatunk meg, amit a horgászat alatt, a halak fogott darabszámával lehet majd mérni.

A blank vékony kivitelű, hogy még a nagyobb szélnek is ellenálljanak.

A nyéltagok átmérői a következőek:
5m-es: 19 mm
6m-es: 23 mm
7m-es: 24,7 mm

Súlyelosztásuk is kedvező, hosszabb időtávon kézben tartott bottal sem fáradunk el. A botok spicctagjain 2 db csúszógyűrű helyezkedik el, a második tagon pedig 1. A gyűrűk a bot anyagával megegyező Carbon anyagra vannak kötve, így nem szorulnak rá túlságosan a tagra és nem befolyásolják annak hajlásívét. Igényes gyűrűzés, minőségi SIC betétek teszik még értékesebbé ezt a horgászbotot.

Benzár Zsolt versenhorgász rengeteget horgászik ilyen típusú horgászbotokkal, Ő igazán tudja milyen egy jó bolognai. A békazáras orsótartó kikönnyített és tökéletesen tart. Ajánlott előke vastagság 0,10 mm-0,14 mm. Orsótartó távolsága a nyél végétől 45 cm.

MárkaBenzarKategóriákBolognai bot, Horgászbot, Keszegező bot, Nagy pontyok hava, Pontyozó botCikkszámvariációnkként eltérőEAN kódvariációnkként eltérőGarancia1 évHosszúságvariációnkként eltérőSúlyvariációnkként eltérőAnyagkarbonMilyen halhozkárász, keszeg, pontyTechnikaBolognaiTávdobóvariációnkként eltérőBot hosszúságvariációnkként eltérőDobósúlyvariációnkként eltérőTagok számavariációnkként eltérőGyűrű típussicNyélborításnincsOrsótartó típuscsatos
Laci Kérdésed van? Laci kollégánk segít! Kollégánk szívesen válaszol, és segít szakmai tanácsaival! Laci +36 70 635 7950

Hasonló horgászbotok