Horgászbolt

Horgászboltunk és webáruházunk célja, hogy vásárlóinknak elérhető áron a lehető legjobb minőségű termékeket kínáljunk a Bojlis és Feeder botoktól, az orsókon keresztül egészen a legkülönbözőbb horgászkiegészítőkig.

A Nagykapás Horgászbolt

Ha személyesen szeretné megnézni termékkínálatunkat, akkor térjen be üzletünkben, ahol ingyenes szakmai tanácsokkal segítünk a vásárlásban: Üzletünk Körmenden a Rákóczi utca 90 alatt található.
Horgászbolt - Nagykapás

  • Nyitva tartás:
    • Hétfő-Péntek: 8:00-12:00, 13:00-17:00
    • Szombat: 8:00-12:00
    • Vasárnap: zárva
  • Telefon: +36 30/400-7680, +36 70/635-7950
  • Email: info@nagykapas.hu

Horgászat iránti szenvedély…

… már gyerekkoromban magával ragadott. Eleinte édesapámmal majd később már egyedül is űztem a halakat, mígnem 2008 elején megérett bennünk az elhatározás, hogy szenvedélyemet üzleti vállalkozássá is alakítsam. 2008 április 17-én nyitotta meg kapuit horgászüzletünk Körmenden. A folyamatos bővülésnek köszönhetően 2012. március vége óta üzletünk már egy 66m2-en várja vevőinket.

Már a nyitás pillanatában a mi érdeklődésünket is felkeltette az internetes értékesítés lehetősége. Hosszas tervezés után 2011 szeptemberében elindítottuk a saját webboltunkat. Természetesen horgász webáruházunkban nem tudunk minden márkát felvonultatni, ezért úgy gondoltuk, hogy a népszerűbb horgász márkákra építjük termékkínálatunkat: Spro, Nevis, Shimano, Daiwa, Cormoran. Ma már közel 2.000 terméket kínálunk, és ezt a termékpalettát folyamatosan bővítjük.

Ez természetesen nem jelenti azt, hogy más cégekkel és márkaképviselőkkel nem állunk kapcsolatban: ha nem találja az Ön által keresett terméket, kérem írjon nekünk, és mi nagy valószínűséggel be tudjuk szerezni.

Horgász webáruházunkban található termékek 95% raktárkészleten van, így akár már másnap ki is tudjuk szállítani a megrendelt terméket Önnek. Átmeneti készlethiány nálunk is adódhat: ezeket a termékeket a lehető legrövidebb időn belül megpróbáljuk beszerezni.

Webshopunk böngészéséhez jó szórakozást kívánunk, és reméljük termékeinket nagy megelégedéssel fogják használni.