Főoldal » Szettek » Wizard Pergetőtáska 4 Dobozzal Ajándék Lebegő Fogóval

Wizard Pergetőtáska 4 Dobozzal Ajándék Lebegő Fogóval

Régi ár: 16 190 HUF

Ár: 12 990 HUF

Megtakarít: 3 200 HUF

Áraink a készlet erejéig érvényesek!

Mennyiség
Loading Kosár frissítése...

Az Wizard szériájában, a rablóhalas, azon belül is a pergető horgászat kedvelői találhatják meg maximálisan a számításaikat.

A pergető horgászatnak rengeteg vállfaja létezik, melyekhez rendkívül magas szortimentű csaliarzenál áll a horgászok rendelkezésére. De egy idő után, ezen szortiment tárolása és szállítása nehézzé vállhat. Erre egy tökéletes megoldás a Wizard táskája. A Wizard pergetőtáska, rendkívül kompakt méretű termék, szállítása könnyű, cserkeléshez is kiváló választás.

Vállpántja kellően erős, természetesen szabályozható méretekkel. A táska vízhatlan anyagot kapott, mely elején, kapcsos kialakítással egy plusz kisebb méretű fogantyús, akár külön használható, kis méretű táska is helyett kapott. A külön részen kívül, az oldalán 2 zseb is található, melyek hálós kialakítást is kaptak.

A belseje egyterű, melyben az optimális helykihasználás miatt, található 4 db. egyforma, bár különböző belső elrendezésű pergető doboz is.

 

A dobozok méretei: 27x18x4 cm.

 

 

2 féle elrendezésű dobozt kapunk. Kettő darab 3 egyforma részből, majd 15 retesszel variálható kialakításút és két darab 4+1-es (4 kisebb és 1 nagy rész) elrendezésűt, 14 variálható retesszel.

A hármashorgok és egyéb csalik szelekciója tökéletesen kialakítható a dobozok által, praktikus tárolási és szállítási egységet képezve.

 

 

A táska külső méretei:

Magasság: 20 cm

Szélesség: 35 cm

Mélység: 25 cm

Mindent összevetve, egy minden pergető igényt kielégítő táska és doboz összeállítás, a Wizard széria bot és orsóihoz illő zöld külső stíluselemekkel. Tapasztalattól függetlenül, minden pergető horgász részére ajánlott termék, akik szeretik csalijaikat, rendezetten, biztonságban tartani.

Plusz egy praktikus fogó is jár most a táskához ajándékba! Anyaga kiváló minőségű rozsdamentes acél, mely a nyél részen olyan speciális bevonatot kapott, mely nem engedi, hogy az egész fogó a víz alá süllyedjen. A pofák belső részénél kerámia betétet kapott.