Főoldal » Szettek » Szuper Pontyozó Szett

Szuper Pontyozó Szett

Régi ár: 41 500 HUF

Ár: 29 900 HUF

Megtakarít: 11 600 HUF

Áraink a készlet erejéig érvényesek!

Mennyiség
Loading Kosár frissítése...

A szett tartalma - 

 

 

2db Nevis Magnum Carp 3re. 3,60m 3lbs - 

Kompozit anyagból masszív,tartós botokat lehet készíteni rendkívül kedvező áron.A Magnum carp botok tökéletes választás azoknak akik nem tudnak nagy összegeket áldozni,viszont nem akarnak lemaradni a horgászat élményéről.A kompozit alapanyag hajlékony,rugalmas,ezért fárasztáskor szinte helyettünk dolgozik,nem engedi,hogy egy helytelenül beállított fék miatt zsinórszakadás következzen be.A kényelmes,neoprén markolat könnyen tisztán tartható,viszont stabil fogást nyújt.

Hossz: 3,60m

Dobósúly: 3lbs

Anyag: kompozit

Gyűrű típusa: SIC

Nyélborítás: neoprén

Tagok száma: 2

Súly: 458g

2db Nevis Avanger XT 6000 - 

árait a szerényebb pénztárcákhoz szabtuk de ez miatt a minőségi színvonalból nem engedtünk. Kezdő árszintű megbízható orsó, amely rendelkezik olyan extra felszereltséggel mint a nyeletőfék. Ugyancsak ritka ebben az árkategóriában a rendkívül érzékeny finoman állítható első fék.  A multistop visszaforgásgátló olyan tökéletesen van megoldva, hogy szinte fokozatmentesen zárja a visszaforgást.

grafit-hybrid orsóház

grafit dob

végtelen visszaforgásgátló

multi-stop visszaforgásgátló

kiegyensúlyozott rotor

nyelőtőfék rendszer

Méret: 50

Csapágy: 2

Áttétel: 4,6:1

Zsinórkapacitás: 0,25mm/390m

1db Nevis Eurosignal Elektromos Kapásjelző Szett 2/cs. -  

egyszerű, de kedvező ár-érték arányú kapásjelző szett. Mindegyik készüléken 1 darab nyomógomb található, ami természetesen a bekapcsoló gomb. Kapás esetén a LED 20 másodpercig világít, ezzel  azt jelezve, hogy  melyik botunkon volt éppen a kapás!

-hang és fény jelzés
-kompakt méret

A szett tartalma: 2db elektromos kapásjelző

Ajándék tartozék minden kapásjelzőhöz az elem!

1db Eco Rod Pod -  

egy alap, amelyre két hagyományos horgászbot lehet rátenni. Óriási előnye, hogy olyan helyen is biztos támasztékot nyújt botjainknak, ahol normál esetben egyetlen bottartót sem lehet leszúrni a terepviszonyok miatt pl: a mólók, stégek és a kövezett partszakaszok. Ekkor válik igazán nélkülözhetetlenné a rod pod. Szétszerelt állapotban minimális helyet foglal, akár a botzsákjában is elfér. Anyaga erősített cső, amelyen menetes csatlakozások vannak.
 
-kétbotos kivitel
-stabil alumínium váz
-teleszkópos lábak
-állítható vázhosszúság
-villámzáras állítási lehetőség
-állítható kereszttartó magasság
-tartozék hordozótáska
-2db bottartó fej