Főoldal » Szettek » Profi Method Feeder Szett 390

Profi Method Feeder Szett 390

Régi ár: 25 400 HUF

Ár: 19 900 HUF

Megtakarít: 5 500 HUF

Áraink a készlet erejéig érvényesek!

Mennyiség
Loading Kosár frissítése...

A szett tartalma-

 

1db Nevis Motive Carp Feeder 3.90m 45-150g- A lehető legkeményebb akció elérése törekedtünk a Motive szériánál .A nagy teherbírású bottest gond nélkül kezeli a nehéz szerelékeket és az átlagon felüli halakat is . Először folyóvizű feederek gyártásához fejlesztettük azt az igen kemény carbon csövet amelyből ezek a feeder botok készülnek . Mivel a tavakon történő feederezés is egyre nagyobb dobástávolságokat kíván ezért adta magát hogy ugyanabból a carbon csőből pontyozó feeder botokat is fejlesszünk. Az eredmény nyugodtan mondhatjuk hogy lélegzetelállító. Ilyen keménységű botok eddig feedereknél szinte elképzelhetetlenek voltak. Akadós terepen, fonott zsinóros horgászatra is kiválóan megfelelnek.

 

Hossz: 3.90m

Dobósúly: 45-150g

Tagok száma: 3+2

Szállítási hossz: 138cm

Súly: 358g

 

1db Nevis Aqua Feeder 50- univerzális, nyeletőfékes, pontyos kategóriába tartozik. A grafit-hybrid ház szolid, de elegáns megjelenést biztosít, mely masszív szerkezetet eredményez és kategóriájához képest magas műszaki tartalmat rejt. Könnyed futást produkál, az S-Curve zsinórfektető rendszer pedig tökéletes zsinórprofilt alkot, ami a problémamentes működés egyik legfontosabb alapeleme.

grafit-hybrid test

alumínium dob

grafit pótdob

végtelen visszaforgásgátló

csavarodásmentes zsinórvezető görgő

kiegyensúlyozott rotor

nyelőtőfék rendszer

 

Méret: 50

Csapágy: 2+1

Áttétel: 4,6:1

Zsinórkapacitás: 0,20mm / 220m

 

1db Method feeder készlet 30g- Az összes fontos kiegészítőt tartalmazza,ami a method féderhorgászathoz alkalmas szerelékek elkészítéséhez szükséges.