Főoldal » Szettek » Profi Harcsázó Szett

Profi Harcsázó Szett

Régi ár: 28 500 HUF

Ár: 19 900 HUF

Megtakarít: 8 600 HUF

Áraink a készlet erejéig érvényesek!

Mennyiség
Loading Kosár frissítése...

A szett tartalma -

 

1db Big Cat 2,70m2re. 200-400g - A rendkívül kedvező ár egy olyan botot takar amit nyugodtan használhatjuk felszíni úszózni, stupekozni is. Orsótartójába a legnagyobb méretű orsók is könnyedén elhelyezhetők, és ezzel kiegészítve az igazán nagy harcsákkal is eredményesen vehetjük fel a harcot.

 

Hossz: 2,70m

Dobósúly: 200-400g

Tagok száma: 2

Szállítási hossz: 143cm

 

1db Nevis Big Cat 70 - A kapitális halak fogására alkalmas orsónak a belső,műszaki tulajdonságai a legfontosabbak.Ezért sem cifráztuk túl a külső megjelenését a Big Cat orsónak.Szilárd,masszív konstrukciója ellenére meglepően könnyen fut.A grafit-hybrid ház és rotor erősített hajtóművel kombinálva alkalmassá teszi a legkeményebb küzdelmekre is szélsőséges körülmények között. Ami mégis kiemeli a többi orsó közül az a speciális fékrendszere.Öt carbon lamella helyezkedik a fém lamellák között,ennek köszönhetően tudja produkálni a 0,5-től 14kg terjedő hihetetlennek tűnő féktartományt.

-grafit-hybrid ház

-tűgörgős visszaforgásgátló

-precíziós elsőfék

-S-stroke zsinórcsévélő rendszer

-speciális alumínium dob

-csavarodásmentes zsinórvezető görgő

-kiegyensúlyozott hajtókar

Méret: 70

Áttétel: 4.5:1

Csapágy: 3+1

Zsinórkapacitás: 0.35mm / 320m

 

1db Gamakatsu 6/0 10/cs. - Ezüst színű,hosszú szárú füles horog. Olyan speciális süllőző kampó,amely szárán 2db apró szakáll található. Az apró szakállak meggátolják a szárra felhúzott halfilé lecsúszását erőteljes dobás esetén is. Javasolt csalik:vékonyra vágott hosszú halfilé,főzött csalihal

Méret: 6/0

Kiszerelés:10/cs