Főoldal » Szettek » Nevis Profi pergető Szett 2,40m

Nevis Profi pergető Szett 2,40m

Régi ár: 16 500 HUF

Ár: 11 900 HUF

Megtakarít: 4 600 HUF

Áraink a készlet erejéig érvényesek!

Mennyiség
Loading Kosár frissítése...

A szett tartalma-

 

1db Nevis Arwo Spin 2,40m 25-50g - Klasszikus pergető bot széria kiegyensúlyozott akcióval . A rendkívül széles választékban szinte minden pergető horgász talál számára megfelelő botot. A legújabb gyártástechnológiával készültek ezért is volt lehetséges ebben az árkategóriában ilyen vékony átmérőjű botokat készíteni. A nyéltag nagy erőtartalékokkal rendelkezik ezért a fonott zsinóros horgászat sem jelenthet problémát. Az érzékeny spiccakciója miatt a mű csali minden rezdülését szinte a kezünkben érezzük.

 

Hossz: 2,40m

Dobósúly: 25-50g

Anyag: karbon

Gyűrű típus: SIC

Nyélborítás: parafa

Tagok száma: 2

Súly: 200g

 

1db Nevis Artemis 35 - Kifejezetten fonott zsinóros horgászatra és pergetésre terveztük az Artemis orsókat. Egyedülálló formaterve kivételes megjelenést biztosít neki. Az erős anyagú felkapókar szélsőséges igénybevételeknek is ellenáll,nem deformálódik. Természetesen nem csak pergetésre alkalmas ez a nagyszerűen kivitelezett orsó,más horgászmódszereknél is élvezhetjük előnyeit.

 

Grafit-hybrid ház

Tűgörgős visszaforgásgátló

Precíziós elsőfék

S-stroke zsinórcsévélő rendszer

Speciális alumínium dob

Csavarodásmentes zsinórvezető görgő

Kiegyensúlyozott rotor

 

Méret: 35

Csapágy: 2+1

Áttétel: 5:1

Zsinórkapacitás: 0,25mm / 220m

 

 

1db Vibra Shad Gumihal 8cm 4/cs - A leglágyabb plasztik anyagot választottuk, hogy tökéletesen mozgó gumihalat tudjunk gyártani . Viszont a tökéletes mozgás csak kiegyensúlyozott testtel ér valamit mert a csali vezetést csak így tudjuk megfelelően kivitelezni. A gumihal súlypontját úgy terveztük, meg hogy akár lassú akár gyors vontatás mellett maximális hatást érjünk el vele. Kisméretű ólomfejekkel is könnyen vezethető .A három helyen tagolt farok , megnövelt farklapát mérettel extra vibrációt kelt evvel még a legfinnyásabb ragadozók figyelmét is felkelti.

 

- kiegyensúlyozott testforma

- természetes színek  megnövelt faroklapát méret

- speciálisan kiképzett farokrész 

 

Méret: 8cm

 

Kiszerelés: 4db/cs