Főoldal » Szettek » Nevis Arwo Profi Pergető Szett 2,40m

Nevis Arwo Profi Pergető Szett 2,40m

Régi ár: 14 800 HUF

Ár: 11 900 HUF

Megtakarít: 2 900 HUF

Áraink a készlet erejéig érvényesek!

Mennyiség
Loading Kosár frissítése...

Szett tartalma - 

 

1db Nevis Arwo Spin 2,40m 30-60g - Klasszikus pergető bot széria kiegyensúlyozott akcióval . A rendkívül széles választékban szinte minden pergető horgász talál számára megfelelő botot. A legújabb gyártástechnológiával készültek ezért is volt lehetséges ebben az árkategóriában ilyen vékony átmérőjű botokat készíteni. A nyéltag nagy erőtartalékokkal rendelkezik ezért a fonott zsinóros horgászat sem jelenthet problémát. Az érzékeny spiccakciója miatt a mű csali minden rezdülését szinte a kezünkben érezzük.

Hossz: 2,40m

Dobósúly: 30-60g

Anyag: karbon

Gyűrű típus: SIC

Nyélborítás: parafa

Tagok száma: 2

Súly210g

1db Nevis Artemis Esőfékes Orsó 3000 - Kifejezetten fonott zsinóros horgászatra és pergetésre terveztük az Artemis orsókat. Egyedülálló formaterve kivételes megjelenést biztosít neki. Az erős anyagú felkapókar szélsőséges igénybevételeknek is ellenáll,nem deformálódik. Természetesen nem csak pergetésre alkalmas ez a nagszerűen kivitelezett orsó,más horgászmódszereknél is élvezhetjük előnyeit.

Grafit-hybrid ház

Tűgörgős visszaforgásgátló

Precíziós elsőfék

S-stroke zsinórcsévélő rendszer

Speciális alumínium dob

Csavarodásmentes zsinórvezető görgő

Kiegyensúlyozott rotor

Csapágy: 2+1

Áttétel: 5,0:1

Zsinórkapacitás: 0,20mm / 240m

1cs. Vibra Shad Gumihal 8cm 4/cs - A leglágyabb plasztik anyagot választottuk, hogy tökéletesen mozgó gumihalat tudjunk gyártani . Viszont a tökéletes mozgás csak kiegyensúlyozott testtel ér valamit mert a csali vezetést csak így tudjuk megfelelően kivitelezni. A gumihal súlypontját úgy terveztük, meg hogy akár lassú akár gyors vontatás mellett maximális hatást érjünk el vele. Kisméretű ólomfejekkel is könnyen vezethető .A három helyen tagolt farok , megnövelt farklapát mérettel extra vibrációt kelt evvel még a legfinnyásabb ragadozók figyelmét is felkelti. - kiegyensúlyozott testforma - természetes színek - megnövelt faroklapát méret - speciálisan kiképzett farokrész -

Méret: 8cm