Főoldal » Szettek » Kamasaki New Thunder Runner Combo

Kamasaki New Thunder Runner Combo

Régi ár: 30 990 HUF

Ár: 20 490 HUF

Megtakarít: 10 500 HUF

Áraink a készlet erejéig érvényesek!

Mennyiség
Loading Kosár frissítése...

Kamasaki márka kedvező ár-érték arányú termékeket sorakoztat fel kínálatában. Ennek a sorozatnak a része ez az általános fenekező horgászathoz kiváló alternatívát nyújtó összeállítás is.

- A szett gerincét 2db Kamasaki Thunder teleszkópos horgászbot képezi, melyek 50-100 grammos dobósúlya széleskörűen lefedi a módszer szükségleteit. Kompozit anyagának köszönhetően igazán ellenálló, kezdő horgászoknak is megfelelő választás, mely tolerálja a kezdeti kisebb hibákat is.

- A botok mellé, azokhoz méretben teljesen passzoló 2db Carp Hunter Perfect Runner 5000 orsók is járnak. Elsőfékes modellek, melyek kiegészültek egy hátsó nyeletőfékkel is, ami nagyszerű segítség lesz a húzós kapások során, plusz az éjjeli pecákon is támogatást nyújtanak.

-2 darab teleszkópos bottartó is tartozék, gondoskodva a botok parton való elhelyezéséről, kiegészítve egy csalizó bottartóval, mely könnyedebbé teszi ezt a folyamatot is.

A horgászat komfortja nem teljes elektromos kapásjelzők nélkül, így 2 db Carp Hunter Starfish digitális kapásjelző is bekerült a csomagba, természetesen ECO swingerekkel párosítva, hogy az ejtős kapások észrevétele se legyen többé akadály.

 

Egy alapvető horgász összeállításból nem hiányozhat a merítőháló sem, szettünk tartalma most egy 1,8 méteres összecsukható fejjel ellátott, zöld hálószövet anyagú teleszkópos kivitel.

Az alapvető eszközök után a végszerelékre is gondoltunk, 2 darab etetőkosaras, kötött horgokkal szerelt készség is jár a szetthez és egy 100 darabos Kamasaki horog és forgó szett egyaránt, ami széleskörűen használható horgokat és forgókat tartalmaz, egy szuper összecsukható tárolóban.

 

Végül, mindenre gondolva, egy tasak etetőanyag és 1 doboz, akár csalizni is kiváló csemegekukorica került a szettbe.