Főoldal » Szettek » EVA Edény Szett

EVA Edény Szett

Régi ár: 16 490 HUF

Ár: 10 190 HUF

Megtakarít: 6 300 HUF

Áraink a készlet erejéig érvényesek!

Mennyiség
Loading Kosár frissítése...

Az ünnepi időszak nem maradhat el igazán kedvező megoldást nyújtó összeállítások nélkül, amelyek sokszínűségében, szinte mindenki meg tudja találni a számítását, akár saját részre vagy természetesen szeretteiket meglepve, és örömet okozva kedvenc hobbijuk kelléktárának bővítésével.

A Carp Expert EVA edény összeállítás, a rezgőspicces horgászat kedvelőinek egy kitűnő variáns, mivel az etetőanyagok szelekciója, kiemelten fontos a módszer használata közben.

A feeder horgászoknak legtöbb esetben praktikus és kis méretű kiegészítőkre van szükségük. Az etetőanyag és a csali tárolása is ilyet igényel.

A Carp Expert csali tároló szett egy hatalmas fő részből áll (40x25 cm - 10 cm magas). Becipzározható, átlátszó fedlappal rendelkezik, így eső vagy nagy szél esetén is megóvható a benne lévő csali, a túlnedvesedéstől vagy a kiszáradástól.

Ezen felül, nagyon praktikus még az átlátszó fedlapja, kellő transzparenciát biztosítva, átlátható a dobozok tartalma.

A fő részben kapott helyet négy kivehető, további kisebb tároló, amelyek magassága megegyezik, viszont alapterületük eltérő.

Tartozék egy darab hosszúkás doboz, mely kiválóan alkalmas etetőanyag tárolására. Kialakításnak köszönhetően főként a rácsos kosarak megtöltése során előnyös használata. Emellett egy közepes méretű tároló is tartozék, melybe mikropellet is kerülhet, method kosár töltéséhez ideális, majd 2 db egyforma kis tároló. Utóbbiakba kukoricát, vagy élőcsalit is lehet tenni.

Az edények természetesen vízállóak és egy olyan speciális anyagból készültek, melyek ellenállnak az összehajtások okozta repedezésnek, törésnek.

Plusz a szetthez jár ajándékként egy pikkelyes ponty párna is, mely kortól függetlenül kellemes meglepetést tud okozni bárki számára.

Ajándéknak vagy kompakt, jó ár-érték arányú edény szettet keresőknek, de akár kezdő pecásoknak is ajánlott összeállítás.

A szett tartalma:

- Carp Expert összecsukható EVA edény szett

+ Ajándék 60 cm-es Pikkelyes ponty párna