Főoldal » Szettek » Carp Hunter Dupla Bojlis Szett

Carp Hunter Dupla Bojlis Szett

Régi ár: 51 290 HUF

Ár: 32 990 HUF

Megtakarít: 18 300 HUF

Áraink a készlet erejéig érvényesek!

Mennyiség
Loading Kosár frissítése...

ET. Carp Hunter széria, kedvelt, kedvező ár-érték aránnyal rendelkező termékei között került be a kínálatba ez a szuper nyári bojlis összeállítás, amivel akár egy többnapos nyári horgászat is eszközölhető, de a nyaralás alatti vízparti kikapcsolódásnak is a tökéletes eleme lehet.

 

A szett gerincét 2 darab Carp Hunter Classic Boilie 2 részes 3,6 méteres bot alkotja. Gyűrűi kellően masszívak, markolatuk EVA borítást kapott. 3,5 librás erősségüknek köszönhetően, optimálisan 60 - 100 gramm közötti ólmot érdemes választani hozzájuk, így dobótechnikától függően, kis gyakorlással, könnyedén elérhető velük az akár 80-100 méter feletti távolság is.

 

A botokhoz 2 darab CH Alfa nyeletőfékes orsó tartozik, 60-as kellően nagy méretben, a megfelelő dobások kivitelezhetősége miatt. Az orsók nyeletőféke jó szolgálatot fog tenni az éjszakai pecákon is, kiegészülve az orsóhoz járó CH Fluo színű zsinórral, ami kiválóan látható az éjszaka leple alatt is.

 

Egy bojlis összeállítás 2 bottal, nem lenne teljes bottartó nélkül, ezt az űrt a CH Alfa Rod Pod tölti be, mely egy kompakt kivitelű 4 lábas állvány, kiváló alkalmatosság az összeszerelt 2 készséghez.

 

A bojlis horgászat komfortja, a nyeletőfékes orsók használata mellett, nem maximális elektromos kapásjelzők nélkül, ez is jár a szetthez. 2 darab Starfish jelző is a csomag része, a hozzá passzoló Ledes swingerekkel, hogy az ejtős kapásokról se kelljen lemondani az éjjeli horgászat alatt se.

 

Összeállításunk tartalmaz egy Kamasaki pontymatracot és egy szájfertőtlenítőt is, hogy a kifogott halak védelme is biztosítva legyen, ami nyáron kiemelten fontos tényező.