Főoldal » Szettek » Carp Hunter Alfa Feeder Szett

Carp Hunter Alfa Feeder Szett

Régi ár: 21 990 HUF

Ár: 13 990 HUF

Megtakarít: 8 000 HUF

Áraink a készlet erejéig érvényesek!

Mennyiség
Loading Kosár frissítése...

Carp Hunter Alfa Feeder Szett megvásárlásával nem kell többé minőségi hiányosságok miatt aggódniuk! Egy olyan megbízható bot-orsó páros került a csomagba, mely megfelelő használat mellett évekig szép élményekkel ajándékozhat meg minket.

- Carp Hunter Alfa Feeder egy IM6-os Carbonból készült horgászbot, ami könnyen kezelhetővé, rugalmassá, ám mégis erőssé teszi. 3 részből áll, így nagyon jól tudjuk szállítani, könnyedén befér autónk csomagtartójába is. Igényes kivitelű parafa-duplon nyéllel rendelkezik, mely kényelmes és csúszás mentes fogást biztosít. Kellően nagy gyűrűsorral rendelkezik, nem azokkal a micro gyűrűkkel, amiben elakadnak a nyárfapihék összegyűlt gombócai.

Keverőgyűrűje 30 mm-es, spiccgyűrűje 5 mm.
Dobósúlya 50-100 gramm, melynek betartásával kényelmesen pecázhatunk akár 60-70 métert is. A végszerelék ajánlott tömege 80g.

- Carp Hunter Alfa Feeder Runner szép nagy dobbal is rendelkezik, ami, mint tudjuk a nagy dobásokat segíti. A dob átmérője majdnem 60 mm és ráadásul kúposított, tehát a távdobáshoz ideális.
Hajtókarja kellően erős, stabil fogást biztosít.
A nyeletőfék precízen állítható. Tömege 425 g, mely jól illik az Alfa feederhez, tökéletes súlyelosztást hoz létre vele.

 

A szetthez végszerelék, kiegészítők és csalik tekintetében rengeteg terméket adunk:

- 150 méteres Carp Hunter Feeder zsinór jó kopásállósággal rendelkezik és nem mellesleg, minimális mennyiségű süllyedő formulát is kapott.

Method etetőkosarak is járnak szetthez, természetesen töltő formával.

- Hogy a bedobás után legyen mire helyeznünk a felszerelést, egy hátsó villás leszúró és egy első, menetes leszúró "pillangóval" is a szett része.

- Éjszakai horgászathoz, speciális, spiccre pattintható Night Wasp világítópatronokat is kapunk!

- A hazavinni kívánt fogáshoz zsákos haltartót.

Horog és forgó szettet, praktikus tároló dobozban.

Benzár Mix Method Puffy-t a horogra és Carp Hunter pellet mixet a kosárba.

 

Így kapunk egy igazán vonzó szettet hal és horgász számára egyaránt!