Főoldal » Szettek » Benzár Mix Nagyhalas Etetőanyag Szett Vödörrel

Benzár Mix Nagyhalas Etetőanyag Szett Vödörrel

Régi ár: 7 990 HUF

Ár: 6 570 HUF

Megtakarít: 1 420 HUF

Áraink a készlet erejéig érvényesek!

Mennyiség
Loading Kosár frissítése...

Az igazán nagyméretű, akár 20 kiló feletti pontyok horogvégre kerítéséhez 2 opció létezik. Az egyik, ha rengeteg időnk van és egy nagyobb volumenű etetéssel, egy adott helyre szoktatjuk a halakat és, akár az éjszaka leple alatt kivárjuk azokat. A másik igazából a keresőhorgászat, ekkor egy rendkívül magas minőségű etetőanyag és method technika kombinációjával próbáljuk bevetett készségünk köré gyűjteni a halakat.

A második variánshoz kínálunk jelen összeállításunkkal egy szuper megoldást, mely Szabó Bence tapasztalatai és receptúrája alapján állt össze.

 

- Szettünk bázisát kétféle etetőanyag és 1 zacskó mikropellett képezi, mely kiegészül szintén két darab aromával is.

 

- A bekeverést érdemes a pellettel kezdeni, a szemek felázása miatt. A tasak tartalmára elsőként 100 ml Bait Booster és 50 ml Bait Steam aromának kell kerülnie, ezek a szemek extra íz-illat-szín variációjáért lesznek felelősek. Az aromázás után, akár egy permetező segítségével kell még a szükséges mennyiségű vizet hozzáadni.

 

- A következő fázisban a Seria method Green Betain és Black halibut mixet kell szárazon összekeverni, majd nedvesítés után, le kell rostálni a kész keveréket. Az utolsó lépés, a kész állapotú pellet és etetőanyag összekeverése.

 

- Bordás és nagyobb method kosarakba is nyugodtan használható, kiváló szelekciós képességgel rendelkező keverék.

 

- Benzár Mix kedvelőknek és igazán nagy halakra horgászó pecásoknak is ajánlott termék, mely kiegészül egy 12 literes vödörrel, melyben könnyedén bekeverhető a használt csalogatóanyag is.