Főoldal » Szerelékek » Horgok » Bojlis horgok » Fox Wide Gape Beaked X Pontyozó Horog

Fox Wide Gape Beaked X Pontyozó Horog

Termék opciók

Ár: 2 190 HUF

Áraink a készlet erejéig érvényesek!

Mennyiség
Loading Kosár frissítése...

Az Edges sorozat aprócikkei nagy vihart kavartak a pontyozók világában, az elmúlt három évben a horgászok mindenütt értékelték, hogy a végszerelék elemeinket egy teljesen új szintre emeltük. Viszont volt egy elem, amit fejlesztő csapatunk nem engedett át az Edges-nek, mégpedig egyszerűen azért, mert sokéves tervezői, fejlesztői  és tesztelési munka eredménye ez a sorozat. Mi nem egyszerűen kiválasztunk egyet a gyártók katalógusaiból, nem mi magunk tervezzük meg a mintákat a legújabb CAD szoftvercsomaggal, hogy biztosak lehessünk benne, hogy minden egyes részlet pontosan megfeleljen, a modern pontyhorgászok igényeinek.

Minden horogszem, hegy és ív minden modellnél olyanra lett kialakítva, hogy a horgászok igényeit kiszolgálják. A végeredmény az Edges Arma Point horog sorozat lett, amely nyolc különböző típusból áll és véleményünk valamint horgász tanácsadóink szerint a piacon kapható legerősebb és legélesebb, amit csak a csomagolásból elővehetünk .

Extra erős változata az Edges Wide Gape Beaked horognak

Ideális a legnagyobb pontyok horgászatára extrém körülmények között, ahol nem lehet zsinórt engedni és merev botokat használata szükséges

10fokban befelé hajló horogszem

Tű éles egyenes hegy

Arma Point technológia

Extra erős, de mégis könnyű XC80 Vanádium forgácsolt acél kialakítás

Csillogásmentes Teflon bevonat

 

Elérhető méretek: 1, 2, 4- es 

 

Kiszerelés: 10db/cs

219Ft/db