Főoldal » Orsók » Elsőfékes orsók » Ryobi Safari Orsó

Ryobi Safari Orsó

Termék opciók

Ár: 34 390 HUF-tól

Áraink a készlet erejéig érvényesek!

Mennyiség
Loading Kosár frissítése...

A RYOBI Safari egy erős, akár sósvízi horgászatra is megfelelő, bronz elemekkel megerősített rozsdamentes acél főtengellyel ellátott nagyhalas orsó.

Az egész test teljesen zárt (Super Sealed Body), így az orsó, akár egy méter mélyre merülhet a vízbe anélkül, hogy víz kerülne a hajtóműbe.

A robosztus EVA hajtókar még hideg hőmérsékleten is kényelmesen fogható, akár télen is komfortos horgászatot tesz lehetővé.

A kialakítása és a felhasznált anyagok miatt, a harcsahorgászok kedvelt eszközei lesznek, mérettől függően, a szortiment legnagyobb tagjával, a kapitális harcsákkal is könnyedén felvehető a verseny.

Tapasztalattól függetlenül bármely harcsás módszerhez ajánlott termék, kisebb méretei pergetni, a nagyobbak pedig a letett botos módszerehez jó variánsok.

Az orsókon egyre gyakrabban találkozhatunk fém dobbal. A könnyített, külső fizikai hatásokkal és a korrózióval szemben ellenálló, klasszikus fazonú dob használata elegáns megjelenést kölcsönöz az orsónak. Az orsóhoz kiegészítőként grafit pótdob is tartozik.
Az orsóra tökéletes működésű letapadás mentes első fék került. Nagy előnye, hogy használatával elkerülhetjük a fárasztott hal hirtelen kirohanásaiból adódó halvesztést. Az orsó fékjét érdemes már a horgászat előtt oly módon beállítani, hogy összhangban legyen a szerelék többi elemével. Az orsó dobján található fékerő állító csavar használatával a fárasztás menete gyorsan és hatékonyan kontrollálható.

7 csapágyas kivitel

6 rozsdamentes acél csapágy

1 rozsdamentes acél egyirányú csapágy

Carbon rotor

Super Sealed Body - teljesen lezárt test

5,5 mm-es rozsdamentes acél főtengely bronz elemmel (dobtartó)

Alumínium dob gumi gyűrűvel (fonott zsinórok nem csúsznak rajta)

Extra erős vízálló carbon fékrendszer

CNC megmunkált alumínium hajtókar

Extra nagy EVA fogantyú