Főoldal » Orsók » Elsőfékes orsók » L&K Proguide Pergető Orsó

L&K Proguide Pergető Orsó

Termék opciók

Ár: 14 990 HUF-tól

Áraink a készlet erejéig érvényesek!

Mennyiség
Loading Kosár frissítése...

Lukácsi Béla és Kovács Adrián nevével fémjelzett termékekkel már régóta találkozhatnak a pergetés szerelmesei. Vannak köztük műcsalik, jigfejek, speciális műcsali fejek, zsinórok, horgászbotok, de mindeddig hiányzott a palettáról maga az orsó, ami a pergetés egyik legfontosabb eleme.

Az L&K Proguide megalkotása hosszas tervező munka és még ennél is több teszt eredménye. Az orsó megalkotása során az alábbi szempontok voltak az irányadóak:

Megfelelően könnyű, mégis masszív orsó, ami precizitása miatt megfelel UL pergetésre, de kellően masszív ahhoz, hogy keményebb szituációkban is megállja a helyét.Hosszú élettartam! Ezt a megfelelő minőségű anyagok elérésével lehet egyedül létrehozni. Masszív ház, erős rotor, a hajtókar illesztése hézag, ezáltal kotyogás mentes. Vastag felkapókar, fém anyagok a dob és a hajtókar kialakítása során. Kivételesen megbízható fék. A pergetés során bármikor horogra kerülhet életünk hala. Hogy kezünkben is tarthassuk megfelelő fék is kell hozzá, amit ha kell, annyira behúzunk, hogy már csak a legnagyobb erőhatásokra szólal meg. Viszont ekkor is létfontosságú, hogy egyenletesen adagolja a zsinórt.A csapágyak számának és megfelelő elosztásának köszönhetjük, hogy az orsó futása sima, zökkenőmentes.Ez csak néhány volt azokból a szempontokból, melyek szerepet játszottak az orsó megalkotása során. A tesztek során kerültek kijavításra azok az apróságok, melyek miatt egy kiváló pergető orsót tarthatunk a kezünkben.

 

Fékrendszer: Elsőfék

Orsóház anyaga: Composite

Orsódob: Fém


20008+15,1:1-0,18mm/170m-40008+15,1:1-0,30mm/195m-

Méretek Csapágy Áttétel Súly Zsinór kapacitás Pótdob