Főoldal » Orsók » Elsőfékes orsók » Energoteam Excalibur Spin

Energoteam Excalibur Spin

Termék opciók

Ár: 7 400 HUF-tól

Áraink a készlet erejéig érvényesek!

Mennyiség
Loading Kosár frissítése...

Mindenkinek ajánljuk, aki még nem profi pergető, de szeretné magasabb szintre emelni felszerelése minőségét. Ha megtehetik, kezdőknek is nyugodt szívvel ajánljuk, csalódást egészen biztosan nem fog okozni.
Kézbe véve és megtekerve egyből érezzük, hogy nagyon simán fut az orsó. Egyrészt, mert műanyag hajtókart kapott. Nem kell ettől félni, mert gondoljunk csak bele, mekkora erőhatás éri az orsót egy fárasztás során. Minimális! A bottal irányítjuk a halat, orsóval csak felszedjük a felesleges zsinórt, hogy újra magunkhoz közelebb parírozhassuk a halat. Egyébként is mikor tört el hajtókar a kezünkben?…jó esetben soha!
Az orsó igen könnyű, ezért nem fogja elrontani a horgászbotunk súlyelosztását. Sekély fém dobbal rendelkezik, amire a megfelelő zsinórból elég csak nagyjából 150 métert feltekerni, ez általában 0,16-0,25mm monofil, és 0,08-0,10 mm fonott körül alakul.
Hagyományos, tányérkerekes kivitel, 6 csapágy, tűgörgős visszaforgás gátló jellemzi. Csapágyazott zsinórvezető görgővel, erős, cső anyagú felkapókarral.
Kis méretű orsó ellenére egy gyönyörű 4 mm-es tengellyel rendelkezik és stabil rotorral.

Orsóház anyaga: Grafit

Orsódob: Könnyített fém

Fékrendszer: Elsőfék

Méretek Csapágy Áttétel Súly Zsinór kapacitás Pótdob
2000 6+1 5,1:1 245g 0,20mm/150m -
4000 6+1 5,1:1 280g 0,22mm/180m -