Főoldal » Márkák » Feeder » Wizard Predator Max Táska Pergető Dobozokkal

Wizard Predator Max Táska Pergető Dobozokkal

Ár: 19 690 HUF

Áraink a készlet erejéig érvényesek!

Mennyiség
Loading Kosár frissítése...

A műcsalik arzenálja napjainkra, bár pár oldalról nehéz kimondani, szinte végtelennek mondható. Rengeteg szituációra, rengeteg különféle megoldás létezik, melyhez ha nincs nálunk a megfelelő csali, akár a halfogás is elmaradhat a nap végén. Ezen szisztéma szerint alkottuk meg a Predator Max nagyméretű pergetőtáskánkat, mely azon horgászoknak tökéletes választás, akik nem szeretnék a véletlenre bízni a sikerességet.

A Predator Max táskában kényelmesen elférnek a legnagyobb műcsalis dobozok is, akár a nagyobb jerkcsalikat preferáló pergetőknek is alternatívát adva.

A belső nagyobb rész mellett, 2 oldalt 2 darab dupla cipzáras zseb található rajta, mely a kapcsok, ollók, kisebb fogók, engedélyek és plusz horgok tárolását biztosíthatják. Elülső részén a lehajtható fedélrész alatt, szintén 2 cipzáras zseb kapott helyt, extra fogótartókkal.

 

Mérete: 43x24x24 cm

 

 

Anyaga dizájnos zöld színű és kellően erős kivitelű, ezen típuson extra vízhatlan alsó résszel kiegészülve, így garantáltan hosszútávon is megfelelő kiegészítője lesz a pergetőknek.

Jelen szett részeként 3 darab extra jól pakolható, nagyméretű doboz is tartozék, hogy a műcsalik tökéletes szelektálása és elkülönítése maximálisan megoldott lehessen.

 

 

A szett tartalma:
 Wizard Predator Max pergetőtáska
 2 darab HS-313 műcsalis tároló doboz (32x23x5 cm)
 1 darab 360 x 240x 80 cm-es extra mély műcsalis doboz, melyben a nagyobb harcsás wobblerek is tökéletesen elférnek.