Főoldal » Márkák » Feeder » Feeder kiegészítők » Cxp Enzymax Csíráztatott-Feeder-Mix-1,5kg

Cxp Enzymax Csíráztatott-Feeder-Mix-1,5kg

Termék opciók

Régi ár: 1 890 HUF

Ár: 990 HUF

Áraink a készlet erejéig érvényesek!

Mennyiség
Loading Kosár frissítése...

Feederező horgászok számára készített speciális, Enzymax magmix!

 

magokat egy szabályozott folyamat során csiráztatjuk és akkor állítjuk meg a folyamatot, amikor a szemekben a legnagyobb koncentrációban vannak jelen az enzimek, fehérjék és ásványi anyagok. Ekkor kerülnek csomagolásra, melynek köszönhetően megőrzik enzim telítettségüket. A halak számára így biztosítanak kihagyhatatlan táplálékot. Sokkal eredményesebb, mint a főzött vagy száraz takarmány szemek, melyek tápértéke meg sem közelíti a csíráztatott magokét. Ezáltal a halak is jobban szeretik!

A csali látványra sem utolsó, mivel a magból kibúvó, élénk színű csíra ellenállhatatlan látványt jelent a halaknak.

Főként búzát és egyéb apró magvakat tartalmazó, ízesített magkeverék. Legjobb felhasználási módja, ha etetőanyagba keverjük és úgy juttatjuk a kívánt célterületre. Bordás kosárral bejuttatva érhetjük el a legnagyobb hatékonyságot. Alapozó etetés után természetesen folyamatában horgászhatunk is vele. Az ízesített levet ne öntsük le a magokról! Azzal állítsuk be az etetőanyag megfelelő állagát.

Az Enzymax Feeder Mix a következő ízesítésekben kerül forgalomba:

- Eper-Hal: Egész évben fogós és csalogató ízesítés. Piros színének köszönhetően nem zavaró a halak számára ám mégis felkelti azok figyelmét.

Fűszeres-Krill: Egy titkos favorit kombináció, mely ritkaságnak számít a csalik terén. A krill jellegzetes illata és a fűszeresség főként nyáron, ősszel és télen vonzza a halakat. Ezt a változatot érdemes hosszabb horgász túrákra is magunkkal vinni.