Főoldal » Márkák » Bojli » Bojlis orsók » Sonik SKS8000 Surf

Sonik SKS8000 Surf

Ár: 20 690 HUF

Áraink a készlet erejéig érvényesek!

Mennyiség
Loading Kosár frissítése...

Sonik SKS8000 Surf orsót az angliai tengeri horgászoknak tervezték.

A dob nagy dobásokra lett kifejlesztve, a nagyméretű hajtókar pedig segít a szerelékünk és a hal partra segítésénél. Egy letapadásmentes, erős és ízléses megjelenésű orsó, melynek az ára is kedvező.

Az orsó meghajtása grafit házban kapott helyet. Megbízhatóságának, strapabíróságának és a kényelmes használatot segítő könnyű felépítésének köszönhetően a grafitház az orsó gyártok kedvelt alapanyaga.
A távdobó orsókra jellemző, nagy zsinórkapacitású könnyűfém dob került az orsóra. A nyújtott, kúpos forma segíti dobáskor a zsinór leszaladását. Az orsó peremére kopásálló, kis súrlódási együtthatóval rendelkező bevonat került, ami megnyújtja a dobás hosszát és a zsinórt is kíméli.
A felső kategóriás orsókra jellemző óriáslamellás első fék rendszer került az orsóba, mely a precíz illesztésekkel szerelt meghajtással kombinálva legyőzhetetlen párost alkot. Főleg kapitális halak fárasztásakor fontos, hogy az orsó elején lévő csavarral az orsó fékereje széles határok közt pontosan az éppen szükséges igényekhez hangolható.

Méret: 8000

Csapágy: 5+1

Áttétel: 4,6:1

Zsinórkapacitás: 0,40mm/ 300m

Orsódob: Fém 

Fékrendszer: első

Súly: 687g