Főoldal » Márkák » Bojli » Bojlis orsók » Sonik AVX Surf 10000

Sonik AVX Surf 10000

Ár: 56 490 HUF

Áraink a készlet erejéig érvényesek!

Mennyiség
Loading Kosár frissítése...

Sonik csúcs távdobó orsója az AVX 10000 Surf!

Lassú tengelyemelő-rendszerrel és hosszú, kúpos dobbal ellátott orsó, mely garantáltan nem tapad le.

Az orsó gyönyörű zsinórképet ad és jelentősen megnöveli a dobások távolságát.

14 golyóscsapágy, erős tányérkerekek és egy nagyméretű gumi fogantyú a nagy távolságokról való gyors bevontatáshoz. Az érzékeny elsőféknek hála vékonyabb damilokkal is használhatjuk az orsót.

Az orsó meghajtása grafit házban kapott helyet. Megbízhatóságának, strapabíróságának és a kényelmes használatot segítő könnyű felépítésének köszönhetően a grafitház az orsó gyártok kedvelt alapanyaga.
A távdobó orsókra jellemző, nagy zsinórkapacitású könnyűfém dob került az orsóra. A nyújtott, kúpos forma segíti dobáskor a zsinór leszaladását. Az orsó peremére kopásálló, kis súrlódási együtthatóval rendelkező bevonat került, ami megnyújtja a dobás hosszát és a zsinórt is kíméli.
A felsőkategóriás orsókra jellemző óriáslamellás első fék rendszer került az orsóba, mely a precíz illesztésekkel szerelt meghajtással kombinálva legyőzhetetlen párost alkot. Főleg kapitális halak fárasztásakor fontos, hogy az orsó elején lévő csavarral az orsó fékereje széles határok közt pontosan az éppen szükséges igényekhez hangolható.

 

 

 

Méret: 10000

Csapágy: 14+1

Fékrendszer: első

Zsinórkapacitás: 0,35 mm/ 260 m

Orsódob: Fém

Orsóház anyaga: grafit

Súly: 750g