Főoldal » Márkák » Bojli » Bojlis orsók » Carp Expert Double Speed 6000 Szett 1.

Carp Expert Double Speed 6000 Szett 1.

Régi ár: 39 980 HUF

Ár: 34 990 HUF

Megtakarít: 4 990 HUF

Áraink a készlet erejéig érvényesek!

Mennyiség
Loading Kosár frissítése...

A szett tartalma-

2db Carp Expert Double Speed 6000 - Egyedülálló fejlesztés látott napvilágra az idei évben, mely nem más, mint a Carp Expert Double Speed nyeletőfékes orsó.  Mint a neve is mutatja, két sebességes, állítható áttétellel rendelkezik. A hajtókar tövében található állító szerkezet elforgatásával könnyedén tudjuk módosítani a bevontatás sebességét. A horgászat során a két legfontosabb dolog, hogy végszerelékünk minél több időt töltsön a vízben és a megakasztott halat nagy biztonsággal szákba tudjuk terelni. Az üres, hal nélküli szerelék bevontatásának gyorsasága kiemelt fontosságú, ilyenkor állítsuk orsónkat magasabb áttételre. Gyors újra csalizás és már mehet is vissza, hogy az etetésen táplálkozó halak minél hamarabb fel tudják venni a felkínált csalit.  Amint fárasztásra kerül a sor, válasszuk a kisebb áttételt, mellyel, ha szükséges, nagyobb erőt tudunk kifejteni, vagy finomabban tudjuk fárasztani a horgon lévő pontyot, amurt. Használhatjuk feederezésre és bojlis horgászatra egyaránt.
Széles, kellően nagyméretű dobja a hagyományos felépítésű orsókhoz képest súlyos méterekkel növeli meg a dobótávolságot, ami adott napon a horgászat sikerességét is jelentheti egyben. Az orsó felépítése és a minőségi felhasznált anyagok a haladó horgászok fegyvertárába emelik. Kotyogás mentes fém hajtókar, kikönnyített fém dob (grafit pótdobbal), kiváló minőségű, ultra merev grafit ház jellemzi.
Akik fogékonyak az újításokra és nem utolsó sorban még eredményesebbek akarnak lenni a vízparton, azok nem fogják kihagyni ezt a kiváló békés halas, nyeletőfékes orsót.

-Az orsóba szerelt óriáslamellás, elsőfékes rendszer a dob elejében található csavarral széles skálán az éppen szükséges igények szerint szabályozható. A letapadás mentes, nagyméretű lamellák alkalmazása lehet a siker záloga a nagytestű halak fárasztásakor.

Méret: 60

Csapágy: 9+1

Áttétel: 6,3:1 és 4,3:1

Zsinórkapacitás: 0,40mm / 220m

Orsóház anyaga: Grafit

Orsódob: Alu+grafit pótdob

Súly: 545g