Főoldal » Márkák » Bojli » Bojlis kiegészítők » Cxp Enzymax Csiráztatott Boilie-Mix 1,5kg

Cxp Enzymax Csiráztatott Boilie-Mix 1,5kg

Termék opciók

Régi ár: 1 790 HUF

Ár: 990 HUF

Áraink a készlet erejéig érvényesek!

Mennyiség
Loading Kosár frissítése...

Nagyhalas horgászok számára készített speciális, Enzymax magmix!

 

A magokat egy szabályozott folyamat során csiráztatjuk és akkor állítjuk meg a folyamatot, amikor a szemekben a legnagyobb koncentrációban vannak jelen az enzimek, fehérjék és ásványi anyagok. Ekkor kerülnek csomagolásra, melynek köszönhetően megőrzik enzim telítettségüket. A halak számára így biztosítanak kihagyhatatlan táplálékot. Sokkal eredményesebb, mint a főzött vagy száraz takarmány szemek, melyek tápértéke meg sem közelíti a csíráztatott magokét. Ezáltal a halak is jobban szeretik!

A csali látványra sem utolsó, mivel a magból kibúvó, élénk színű csíra ellenállhatatlan látványt jelent a halaknak.

Főként kukoricát és tigrismogyorót tartalmazó magmix. Önmagában is használhatjuk etetésre, vagy egyéb magvakkal, bojlikkal, pelletekkel kombinálva. Bejuttathatjuk spombbal, de csónakból, etetőlapáttal bejuttatva is tökéletes. Fő ismérve, hogy inkább a nagy testű halak részesítik előnyben. Amíg az apró szemű búzát könnyen felzabálják a keszegek, addig a kukoricával és tigrismogyoróval nem bánnak el ilyen könnyen.

 

Az Enzymax Bojli Mix a következő ízesítésekben kerül forgalomba:

- Eper-Hal: Egész évben fogós és csalogató ízesítés. Piros színének köszönhetően nem zavaró a halak számára ám mégis felkelti azok figyelmét.

- Fűszeres-Krill: Egy titkos favorit kombináció, mely ritkaságnak számít a csalik terén. A krill jellegzetes illata és a fűszeresség főként nyáron, ősszel és télen vonzza a halakat. Ezt a változatot érdemes hosszabb horgász túrákra is magunkkal vinni.