Főoldal » Márka » Salmo » Salmo LilBug BG3F DBE

Salmo LilBug BG3F DBE

Ár: 2 350 HUF

Áraink a készlet erejéig érvényesek!

Mennyiség
Loading Kosár frissítése...

Salmo Lil’ Bug egy felszíni wobbler – akár nyomkövetőnek is hívhatnánk. Miközben a felszínen vezeted felkavarja a vizet és olyan nyomvonalat húz maga után, melyet a ragadozók kevésbé tiszta vízben is érzékelnek. A 3 centiméteres változat belsejébe speciális úgynevezett Salmo Infinity Cast System (SICS), a dobást segítő súlyozás került. Ez az egyedi megoldás lehetővé teszi a távoli célpontok elérését is. A Lil’ Bug-ra extra éles, japán horog került. A Lil’ Bug-ot kimondottan a domolykó horgászatára tervezték, de bebizonyosodott, hogy a balin és más, felszínen táplálkozó ragadozó hal is eredményesen fogható vele.

-Engedd sodródni a vízfolyással, majd amikor ígéretes hely fölé érsz vezesd keresztül a vízfolyáson úgy, hogy a csalid keltette hullámok „nyomvonalként" szolgáljanak a wobbler mögött.

-Próbálj meg minél közelebb dobni a parthoz, majd fokozatosan, lassan vezesd a felszínen a csalit és minden olyan helyen, ahol rablóhalat sejtesz kelts hullámokat. Tartsd a felszínen a Lil’ Bug-ot és messziről láthatod a jellegzetes „V" alakú formát a víz felszínén.

-Ha az áramlás elég erős, akkor időnként hagyd a csalit egy helyben dolgozni, ez a leggyakrabban ellenállhatatlan a halak számára. A wobbler vibrálása és az általa keltett karakteres hullámok akár 0,5 méternél mélyebbről is a felszínre csalja a ragadozókat.

-Egy másik módszer, hogy a száraz legyezéshez hasonlóan hagyjuk az árral sodródni. Ha az egyhangú úsztatás nem működik, akkor időnként, ígéretes helyek fölött imitáljuk a műcsalival a kishalak mozgását és a rávágás nem marad el!

 

Halfajok: balin, domolykó, jászkeszeg

Típus: LilBug BG3F DBE

Hossz: 3cm

Súly: 4,3g

Változat: Úszó

Vont.mélység: Felszíni

Horog méret: 10