Főoldal » Márka » Nevis » Nevis Syncro Feeder Szett

Nevis Syncro Feeder Szett

Régi ár: 25 990 HUF

Ár: 14 790 HUF

Megtakarít: 11 200 HUF

Áraink a készlet erejéig érvényesek!

Mennyiség
Loading Kosár frissítése...

Szett tartalma:
1db Nevis Syncro Feeder 3,60m 50-100g:
Speciális a magyar vizekre kifejlesztett feeder bot. A bottest úgy lett megtervezve, hogy ne legyen gond akár több mázsa halat is kifárasztani egy nap. Progresszív akciója hamar felőrli a halak erejét ezért gyerekjáték a fárasztás vele. A LIGHT -SIC gyűrűk megvédik a zsinórt a kopástól. Méretük úgy lett kiválasztva hogy a maximális dobótávolságot ki tudjuk hozni a botból. Parafa nyéllel kialakított feeder bot kedvező áron!

Hossz: 3,60m
Dobósúly: 50-100g
Anyaga: IM-6 karbon
Gyűrű típusa: Sic
Tagok száma: 3+

 

1db Carp Hunter feeder Runner 6000:

Könnyű szerkezet és a sekély dob nyújtotta előnyök teszik igazán vonzóvá a CARP HUNTER FEEDER RUNNER 6000-es orsót. Feeder horgászok számára ideális választás lehet ez a precíz, lamellás, első fékkel rendelkező, nyeletőfékes orsó. A beépített 2 db csapágy sima futást kölcsönöz az orsónak. Ultrakönnyű anyagának köszönhetően még a hosszabb horgászatok során sem fáradunk el használata közben. Horgászatunk során jól kihasználhatjuk az orsóba beépített nyeletőféket. A sekély dobnak köszönhetően nem kell több száz méter zsinórt feleslegesen a dobra csévélnünk, elég csak 100-150 méter a megfelelő vastagságból. Nem csak azoknak ajánljuk, akik most ismerkednek a módszerrel, hanem azoknak is akik megbízhatóbb orsót szeretnének, elérhető áron.
Méret: 60
Csapágy: 2
Áttétel: 5,2:1
Zsinórkapacitás: 0,30mm/145m
Súly: 382g
1db Energoteam Power Feeder 150m:
Az Energo Team zsinórcsaládjába tartozó Feeder monofil zsinór maximálisan alkalmas a feeder-es horgászat támasztotta magas igények kielégítésére. A modern gyártási eljárásnak köszönhetően anyagában nehezített, gyorsan süllyedő copolymer, magas kopásállóságú, erős, ugyanakkor lágy zsinór. A távoli dobásokat elősegítő bevonatot kapott. Nyúlása elhanyagolható, így a maszatoló kapásokat is kiválóan közvetíti, bevágáskor a horog azonnal és biztosan akad. Alacsony memóriája és kitűnő csomótűrése kiemeli az általános monofil zsinórok közül.