Főoldal » Márka » Kamasaki » Kamasaki Super Method Feeder Szett

Kamasaki Super Method Feeder Szett

Termék opciók

Régi ár: 21 990 HUF-tól

Ár: 16 790 HUF-tól

Áraink a készlet erejéig érvényesek!

Mennyiség
Loading Kosár frissítése...

A Kamasaki márka kedvező ár-érték arányú termékeket sorakoztat fel kínálatában. Ennek a sorozatnak a része ez a Super Feeder botokkal kiegészült finom rezgőspicces és method módszerhez kiváló megoldást kínáló összeállítás.

Szettünkkel a feederes horgászatot kedvelők elvárásainak szeretnénk megfelelni. Egy rendkívül hasznos és változatos horgászeszközöket, valamint kiegészítőket, aprócikkeket tartalmazó összeállítást készítettünk abból a célból, hogy a látványos és eredményes method feederes technika még nagyobb számban hódítsa meg a horgászközönséget.

Szettünk gerincét a kétféle hosszban rendelhető Kamasaki Super Feeder bot képezi, mely tetszőlegesen, 3,60 m-es és 3,90 m-es hosszban választható, az igényeknek, az elvárásoknak megfelelően. A medium jelzésű feederbot 50-100 grammos dobósúly tartománya elegendő, hogy a szettben helyet kapó nagyméretű method kosarakat is nagy távolságra, pontosan dobjuk a bot bárminemű sérülése nélkül.

A összhang megteremtése érdekében az 50-es és 60-as méretű Kamasaki Runner orsókra esett a választásunk. Finoman kiegyensúlyozott, precízen megtervezett konstrukciók, melyek nélkülözhetetlen nyeletőfékkel vannak ellátva.

A kiváló, hosszú évek óta bizonyító feeder zsinórunk mellett találunk method kosarakat etetőanyag töltő formával, fogósságáról, vonzerejéről híres method mix etetőanyagot vászon keverőedénnyel, szerelékrögzítő kapcsokat, egy tekerccsel a legnépszerűbb fonott horogelőkéből.

A kiváló minőségéről híres Excalibur pontyozó horog kapott továbbá helyet a szettben az újdonságnak számító, aromásított szilikon kukoricával, a Silicorn-nal.

 

Kiváló választás akár a horgászattal most ismerkedő horgászoknak is, hiszen minden olyan eszközt tartalmaz összeállításunk, mellyel sikeresen űzhető a pontyhorgászatot forradalmasító módszer. 

 

 

1 Variáció.  A 360 cm-es változat tartalma-

Kamasaki Super Feeder 3,6m-es 50-100g bot
Kamasaki Super Runner 50-es nyeletőfékes orsó
ET Power Feeder 0,25mm 150m zsinór
2 db CH Method Flat kosár + töltőforma + feeder gyorskapcsok
10m Kamasaki fonott előkezsinór-
1 csomag Excalibur horog
1 csomag csalitüske
1 doboz Silicorn gumikukorica
1 darab vászon etetőanyag keverő
1 csomag Benzár Mix etetőanyag

 

 

 

2 Variáció. A 390 cm-es változat tartalma-

Kamasaki Super Feeder 3,9m-es 50-100g bot
Kamasaki Super Runner 60-as nyeletőfékes orsó
ET Power Feeder 0,25mm 150m zsinór
2 db CH Method Flat kosár + töltőforma + feeder gyorskapcsok
10m Kamasaki fonott előkezsinór-
1 csomag Excalibur horog
1 csomag csalitüske
1 doboz Silicorn gumikukorica
1 darab vászon etetőanyag keverő
1 csomag Benzár Mix etetőanyag