Főoldal » Márka » Kamasaki » Ghost Mesh Damilos Merítő Szett

Ghost Mesh Damilos Merítő Szett

Ár: 7 980 HUF

Áraink a készlet erejéig érvényesek!

Mennyiség
Loading Kosár frissítése...

A Ghost Mesh szabványos csavarmenettel ellátott adaptere segítségével az összes kereskedelmi forgalomban megtalálható merítő nyélre felszerelhető. Könnyű alumínium kerettel rendelkező merítőfej, mely a kompozit, vagy a tiszta karbon anyagból készült nyeleken is tökéletesen alkalmazható. Nejlon hálórésze a vizet egyáltalán nem veszi fel, így tömege sem változik a hátrányára, szákolás után nem lesz nehéz a part felé történő visszahúzás és a partra emelés sem.

Ez a tulajdonság főleg a versenyhorgászatban indokolt és jövedelmező, hiszen ott minden másodperc számít. A hétköznapi horgászatban is természetesen megmutatkoznak további előnyei, melyek a gyors száradás, és a kellemetlen szagoktól való mentesség.

A damilos fejhez egy tökéletes nyél is tartozék. 

A Kamasaki Super Carbon Compozit anyaga miatt elég merev és erős a gyors merítéshez, nem hajlik túlságosan a merítés során.
Egy dologra vigyázzunk, fél kiló feletti halat nem illik vele egyből kiemelni. Csak annyira emeljük meg, hogy a merítőfej kerete a víz fölé kerüljön, de a halunk még vízben legyen. Így húzzuk magunk felé, majd amikor már a lehető legrövidebb szárral fogjuk, akkor a nyelét az égnek emelve, függőelegesen emeljük ki a halat. Így sem a nyelünk, sem a fejünk nem fog eltörni.

 

 

A szett teljes tartalma:
Ghost Mesh versenymerítő fej 50x40x30 cm
Kamasaki Super 3m-es nyél