Főoldal » Márka » Energoteam » Energoteam Outdoor Hátizsák

Energoteam Outdoor Hátizsák

Termék opciók

Ár: 4 760 HUF-tól

Áraink a készlet erejéig érvényesek!

Mennyiség
Loading Kosár frissítése...

Strapabíró és praktikus hátizsák! A hátizsák, kopásálló és könnyen tisztítható gyöngyvászon anyagból készült, ami ezek mellett esőállóvá is teszi, kisebb esőt beázás nélkül átvészel.
Kényelmes vállpántokkal rendelkezik, melyek állítható hosszúságúak, így testmagasságtól és testi adottságoktól függetlenül, mindenki saját kényelmére szabhatja a hátizsákot.
A táska alja gumírozott koptató részt kapott, mely így nem koszolódik olyan könnyen, saras, nedves helyre is letehetjük, nem ázik át.
Kényelmes, markolattal ellátott felső fogantyúja stabil fogást biztosít.

A hátizsák érdekessége, hogy alsó részét egy cipzár elhúzásával kiengedhetjük és további értékes helyet nyerünk ezáltal. A kisebb változatban ez kb 7cm-rel hosszabbítja meg táskánkat, a nagyobb változatban kb 10-zel.

cipzárok megnövelt méretűek és a lehető legmasszívabbak, melyek erre a táskára rákerülhettek.

kisebbik változat 1 fő és két mellék rekesszel rendelkezik, a nagyobbik változat ezek mellett kiegészül egy elülső pici rekesszel, melyben sok apróságot, szükséges iratokat, kocsi kulcsot, telefont tarthatunk. Jól jön olyan esetekben is, amikor horgászhelyünk autóval nehezen megközelíthető, de túrázáshoz, kiránduláshoz is kifejezetten ajánljuk. 

 

1. ( Kisebbik )

Méret: 50x30cm

Hossz: 50 - 57cm

 

2. ( Nagyobbik )

Méret: 55x35cm

Hossz: 55 - 65cm