Főoldal » Márka » Energoteam » EnergoTeam Kék Verseny Haltartó

EnergoTeam Kék Verseny Haltartó

Termék opciók

Ár: 7 390 HUF-tól

Áraink a készlet erejéig érvényesek!

Mennyiség
Loading Kosár frissítése...

Az ET kínálata kiváló minőségű 50 cm-es átmérővel rendelkező, kerek versenyhaltartókkal bővült, amely termékeket természetesen nem csak versenykörülményekhez ajánljuk.

A hálók rendkívül sűrű szövésű szövetháló anyagába a legkisebb keszegek is biztosan tárolhatóak, emellett a pontyok bognártüskéje sem akad fent benne. Az anyag előnyei közé sorolható a könnyed száradás mellett, hogy a halak külsejét se bántja, nem veszi át azok nyálkáját, ennek köszönhetően száradás után a kellemetlen szagok is kevésbé lesznek érezhetőek használata után.

50 cm-es átmérővel rendelkeznek, ami garantálja a halak nyugodt körülmények közötti elhelyezését. Ez az átmérő adott mind a 3 kivitelnél, ami 2, 2.5 és 3 méteres hosszt takar.

A merevséget adó keretek felső tagja alumíniumból készült, ami garantálja a hosszútávú használatot, a könnyed súly mellett.

Menete szabványos kialakítású, ami leszúrókkal és versenyláda adapterekkel is lehetővé teszi annak rögzítését.

A hálók alsó részén 2 rögzítőpanel is helyt kapott, ami szárítás és a vízben való elhelyezés során is kellő pozitív funkcionalitást ad használattól függően. A vízbe helyezve akár rögzítő súly is helyezhető ezen részre, de szárítás során is praktikumot biztosít ez a kiegészítő.

 

Verseny vagy hétköznapi pecákra is ajánlott praktikus kiegészítő.

 

Súlyai mérettől függően-


2m: 863 g
2,5m:1041 g
3m: 1143 g