Főoldal » Márka » Energoteam » Energoteam Carpon 230 CM SL Gumicsónak

Energoteam Carpon 230 CM SL Gumicsónak

Régi ár: 259 990 HUF

Ár: 179 990 HUF

Megtakarít: 80 000 HUF

Áraink a készlet erejéig érvényesek!

Mennyiség
Loading Kosár frissítése...

CarpOn 230 cm-es fartükrös PVC gumicsónak

 

A horgászcikkek kínálatának szélessége a felszerelések és a használt technikák miatt is folyamatosan változik, bővül.

 

A modern nagyhalas bojlis horgászoknál, szinte kötelező felszerelés lett a csónak is. Ahol engedélyezett a behordás, ott többszörösen megnövelhető a horgásznapok sikeressége, de a kapitális halak fárasztása közben is jó szolgálatot tehet az akadókból való kimentés során. A békéshalas horgászok mellett, a harcsások, illetve a pergetőhorgászok napja is sikeresebbé tehető egy csónak eszközlésével, törések és jobb haltartóhelyek meghorgászása végett, ami partról akár lehetetlen lenne. A fém és fa alapanyagú csónakok sajnos utánfutót és több erőforrást igényelnek. Erre a problémára nyújt tökéletes megoldást a PVC csónakok használata, kompakt kivitele és súlya bármely horgásznak kitűnő alternatívát kínál, felhasználási területtől függetlenül.

 

A csónakok kevés helyet foglalnak és a hozzá járó tartozékokkal rendkívül könnyen és gyorsan felállíthatóak. A felfújás után, az evezők használatával, egyből használatba vehetőek.

 

Típustól függően, külső motor is használható hozzájuk.

Nem csak horgászoknak ajánljuk, hanem természetbarátoknak vagy vízparton nyaralóknak egyaránt, kompakt méretének köszönhetően bármikor könnyedén használatba vehető. Maximum 10-15 perc alatt felfújható. Robosztus és tartós külső kivitele miatt, éveken át jó szolgálatot fog tenni. Az UV fénynek, olajnak, a kopásnak és a sós víznek is nagymértékben ellenáll az anyaga, stabilitást biztosítva a vízen.

 

Technikai paraméterei a következőek:

 

Anyaga: PVC

Hajó hossza: 2,30 m

Súly: 29 kg (32 kg az egész csomag)

Személyek maximális száma: 2 fő

Maximális terhelés: 350 kg

Maximális motorteljesítmény: 3 kW

 

Tartozékai:

 

Hordtáska

1 db pad

1 db pumpa

1 db javítókészlet

1 pár evezőlapát