Főoldal » Márka » Carp Expert » Nyári CXP Double Tip Szett 360

Nyári CXP Double Tip Szett 360

Régi ár: 70 990 HUF

Ár: 47 990 HUF

Megtakarít: 23 000 HUF

Áraink a készlet erejéig érvényesek!

Mennyiség
Loading Kosár frissítése...

Szeretne egy bot áráért kettőt? Akkor válassza a Carp Expert Double Tip botját.

A Carp Expert Double Tip a pontyhorgászok egyik kedvence, ugyanis a két legnépszerűbb módszert egyesíti egy botban. Így nem kell hatalmas bot mennyiséggel a partra mennünk, egy bottal is megoldunk két módszert. A bot lényege a cserélhető első tagban rejlik, ugyanis a bojlis első tagot egy mozdulattal feederesre cserélhetjük.

A 3 librás botból szinte azonnal egy kemény feederes botot kapunk, amivel a 100 méter feletti távolságok is elérhetőek.

A bot IM12 –es karbonból készült, ezért tud ennyire karcsú és könnyű lenni, az mellett, hogy a hihetetlen erejét megőrzi.

Ajánljuk minden olyan békés hal horgásznak, akik egyaránt előnyben részesítik a bojlizást és a feederezést.

Szettünk keretei között 2 darab Lodiax 6000-es nyeletőfékes orsó is jár a botokhoz. 

Az orsók futása könnyed, mely a belső csapágyazásnak és szerkezetnek köszönhető, ami egy letiszult, egyszerű külsejű, mégis masszív grafit testben kapott helyt. A test mellett egy ergonómikus, kellemes fogású fém hajtókar garantálja a nagyobb súlyok tökéletes bevontatását.

Letapadásmentes elsőfékkel van tervezve, mely kiegészült egy praktikus, bekapcsolható nyeletőfékkel, ez az orsó alján található. Igény szerinti erősségben beállítva, majd bekapcsolva, akár teljesen szabadonfutóvá lehet állítani az orsót, a kapások erejéig. Ez 2 vagy több botos és éjjeli pecákon magas előnyt prezentál.

Az orsók feltöltéséhez ET Specialist Carp zsinór fog tökéletes megoldás lenni, mely egy pár kiegészítővel együtt a csomag részét képezik.

De hogy mik is ezek? Egy tekercs CXP Skin Line kopásálló előkezsinór, egy csomag Excalibur Long Shank pontyozó horog és egy csomag ólom mellett, egy Benzár Turbo Bicolor bojli is a nyári szett része.

Végül pedig, egy Takara bojlis merítő is került a csomagba, mely egy nagyméretű, zöld színű, lágy anyagból készült hálóval és erős háromszög alakú kerettel, óriási hálómélységgel szerelt klasszikus pontymerítő szett.

 

Méretei:

- Szárak hossza: 105 cm
- Merítő szélesség: 100 cm
- Mélység: 95 cm
- Nyél hossza: 180 cm

 

A szett teljes tartalma:
- 2x Carp Expert Double Tip 3lbs 3,6m Heavy bot
- 2x Arno Lodiax 6000 orsó
- 2x 300m ET Specialist Carp 0,30 mm zsinór
- CXP Skin Line 15 ls 10m előkezsinór
- Excalibur Carp Long Shank horog
- 1 csomag bojlis ólom
- 1 csomag Benzár Bicolor bojli
- Arna Takara bojlis merítő

Egyre elterjedtebb az úgynevezett osztott nyél alkalmazása. Ennek lényege, hogy minőségi parafa és szivacsos tapintású, strapabíró duplon anyag kombinálásával kényelmes, akár nedves, nyirkos kézzel is stabil fogást biztosító felületet hozznak létre. Az így kialakított nyél magabiztos horgászatot tesz lehetővé, legyen szó dobásról vagy éppen fárasztásról.