Főoldal » Márka » Carp Expert » Carp Expert ProLed Swinger Szett + Tok

Carp Expert ProLed Swinger Szett + Tok

Termék opciók

Ár: 11 590 HUF-tól

Áraink a készlet erejéig érvényesek!

Mennyiség
Loading Kosár frissítése...

A Carp Expert újdonsága a kapásjelzők területén, a ProLed swinger széria.

A swinger 2, 3 és 4 darabos szettben is elérhető, ahhoz illő, zöld Carp Expert táskában kínálva. Tárolásra is alkalmas, de a tok által ajándéknak is megfelelő választás a termék.

A matt fekete dizájnt kapott merevkaros kivitel, változtatható Led fényforrás segítségével tudja jelezni az ejtős és húzós kapásainkat, hogy éjszaka se maradhassunk le életünk haláról.

A fejrészen fixált zsinórakasztó rendszer lett alkalmazva, a biztos tartás érdekében. A kar rész 195 mm hosszú, felette pedig egy 60 grammos csúszó súly kapott helyet, amivel könnyedén beállítható a zsinór feszessége.

A megvilágítás erőforrásaként jelen esetben a kapásjelző fog szolgálni. A swinger 210 mm-es kábelhosszal és standard 2.5 mm-es csatlakozóval lett ellátva.

 

Használata rendkívül egyszerű:

 

A swingert a bottartónk menetéhez, az elektromos kapásjelző alá kell rögzíteni. Ha a fényviszonyok úgy kívánják, akkor a kapásjelző aljzatába kell helyezni a 2.5 mm-es csatlakozót, a Led miatt. Ezután a zsinórt már csak be kell akasztani a fejrészben lévő klipszbe, majd a zsinór feszességét beállítani.

 

*Elektromos kapásjelző választásakor, 2.5 mm-es aljzattal rendelkező modellt válasszunk hozzá