Főoldal » Márka » Carp Expert » Carp Expert Pro Cast Method Feeder 6000

Carp Expert Pro Cast Method Feeder 6000

Ár: 19 990 HUF

Áraink a készlet erejéig érvényesek!

Mennyiség
Loading Kosár frissítése...

Carp Expert Pro Cast Method Feeder legjellemzőbb tulajdonságaiból emeljünk ki párat, melyek az egyik legjobb távdobó feeder orsóvá teszik.

 

- Extra széles dob
A dob átmérője 70 mm! De vigyázzunk, mert a nagy dob nem minden! A horgászbotnak, amelyikre fel akarjuk tenni, nagy keverőgyűrűvel kell rendelkeznie, vagy az orsótól távol kell elhelyezkednie. Ez biztosítja számunkra, hogy a zsinór szinte ellenállás nélkül szalad le a dobról és át a gyűrűkön.
A nagy dob miatt a behúzása is hatalmas, egy tekerésre majdnem 100 cm!

 

- Dupla kör alakú klipsz
A horgászat során az egyik legfontosabb tényező a pontosság! Ehhez az egyik legjobb módszer, ha kiakasztjuk a zsinórt az orsó dobján. De mi a helyzet ha két távolságot szeretnénk megetetni, meghorgászni? A dupla klipsz segít ebben.

 

- Gyorsfékes
Sokan használnak nyeletőfékes orsót feeder botjaikon, de sokan meg is tapasztalhatták, hogy bizony szerviz igényesebbek, mint hagyományos, elsőfékes társaik. Egyszerű a helyzet, ha olyan orsónk van, mint a Carp Expert Pro Method Feeder, melynek fékerejét fél fordulattal tudjuk szabályozni a szinte teljesen kilazított és a keményebb fárasztó fékerő között. Emellett igen precízen hangolható, szinte minden zsinórvastagsághoz jól beállítható.

 

- Speciális grafit ház
A legújabb Pro Cast orsóinknál már megismert, extra keménységű, ám de mégis könnyű grafit ház ad helyet a meghajtásnak.

-Extra lassú dobemelés
Az extra lassú dobemelésnek köszönhetően a zsinór menetek szépen egymás mellé kerülnek, így dobás során azok nem keresztezik egymást, hanem szinte ellenállás nélkül peregnek le a dobról. Hosszú és pontos dobást várhatunk ettől az orsótól.

 

Ergonómikus, ám mégis elég erős hajtókarjával pillanatok alatt, könnyen bevontathatunk még egy nehezebb végszereléket is.
Tökéletes választás távdobó feederekre, 390/420-as hosszban, Heavy és Extra Heavy erősségben.

 

Méret: 60

Csapágy: 10+1

Áttétel: 4,1:1

Zsinórkapacitás: 0,40mm / 320m

Fékrendszer: első

Orsóház anyaga: grafit

Orsódob: Fém + Grafit Pótdob

Súly: 587g