Főoldal » Márka » Carp Expert » Carp Expert Összecsukható Eva Edény5db-os Szett Ponyt Baby Párnával

Carp Expert Összecsukható Eva Edény5db-os Szett Ponyt Baby Párnával

Régi ár: 14 280 HUF

Ár: 9 990 HUF

Megtakarít: 4 290 HUF

Áraink a készlet erejéig érvényesek!

Mennyiség
Loading Kosár frissítése...

Összecsukható EVA edény szett Ponty baby párnával

A feeder horgászoknak legtöbb esetben praktikus és kis méretű kiegészítőkre van szükségük.
Az etetőanyag és a csali tárolása is ilyet igényel. 

A Carp Expert csali tároló szett egy hatalmas fő részből áll (40x25 cm / 10 cm magas). Becipzározható, átlátszó fedlappal rendelkezik, hogy eső vagy nagy szél esetén meg tudjuk óvni a benne lévő csalit a túlnedvesedéstől, vagy gondoljunk csak arra, ha véletlen élő csalit tárolunk benne és nedvességet kap a csonti. Nagyon jó, hogy átlátszó a teteje, mert így mindig tudjuk mi rejtőzik a dobozban.

Ebben a fő részben kap helyet négy kivehető további kisebb tároló. Mindegyik magassága megegyezik, viszont alapterületük eltérő.

Van egy darab hosszúkás doboz a szettben, mely kiválóan alkalmas etetőanyag tárolására. A hosszú kialakításnak köszönhetően főként a rácsos kosarak megtöltése során előnyös. Ezen felül egy közepes méretű tároló, melybe mikropelleteket is tehetünk, method kosár töltéséhez ideális. Majd 2 db egyforma kis tároló. Ezekbe kukoricát, vagy élőcsalit is tehetünk.

Ezek az edények természetesen vízállóak és egy olyan speciális anyagból készültek, melyek ellenállnak az összehajtások okozta repedezésnek, törésnek. Több ezerszer összehajthatjuk, nem fog kiszakadni. Ebből adódik nagyon jó szállíthatósága, mert tulajdonképpen laposra összehajtva a lehető legkisebb helyen elfér.
Fogantyúval rendelkezik a tetején, így könnyen szállítható.

Szettünk tartalmaz egy igazán egyedi Ponty baby párnát is, ezáltal összeállításunk kortól függetlenül, akár ajándéknak is kitűnő alternatívát jelent, bármely horgász részére.