Főoldal » Márka » Carp Expert » Carp Expert Original Gumírozott Merítőháló Szett

Carp Expert Original Gumírozott Merítőháló Szett

Ár: 7 980 HUF

Áraink a készlet erejéig érvényesek!

Mennyiség
Loading Kosár frissítése...

A Carp Expert Original szériájának tagja ez a nagyobb méretű, akár szebb méretű halak számára is tökéletesen alkalmas merítőfej. A fej szabvány menettel rendelkezdik, így bármilyen általános merítőszárral kompatibilis. Anyaga gumírozott hálószövet, melynek előnyei nem korlátozódnak csak a horgászattal töltött időre.

Használat közben pozitív tulajdonsága, hogy bevonata nem bántja a halak külsején lévő nyálkaréteget, illetve beakadásmentességet biztosít több esetben, legyen szó horogról vagy a halak bognártüskéjáről. A bevonatnak köszönhetően száradása rendkívül kevés időt vesz igénybe, emellett a sima szövet anyagú hálókkal ellentétben, ez a típus kevésbé veszi át a halak szagát, ez tárolás alatt hatalmas előny lehet családtagjainkkal szemben.

 

 

A fej méretei:
Magassága: 65 cm
Szélessége: 54 cm
Mélysége: 40 cm
Súlya: 357 g

 

 

A szett része a Thunder nevet kapott, kedvezőbb árfekvéssel rendelkező, kompozit teleszkópos nyél. Anyaga az akár kezdeti nehézségeket is tolerálni tudja, így a horgászattal ismeredőknek is ajánlott széria.

Kivitele tökéletesen lefedi az általános horgászat szükségleteit. Szabvány fém menettel rendelkezik, ami biztosan fogja tartani az általános pontyozó merítőfejek bármelyikét.

Súlya mindössze 299 gramm, ami igazán komfortos használatot biztosít, akár egésznapos horgászat alatt is.

Ajánlott összeállítás, akár a horgászattal ismerkedők vagy a kiváló ár-érték arányú teleszkópos gumírozott merítő szettet kereső horgászok számára, ha a célhalak keszegek, kárászok vagy kisebb pontyokban teljesülnek ki.

 

 

A szett tartalma:
Carp Expert gumírozott merítőfej
Kamasaki Thunder 3m-es nyél