Főoldal » Márka » Carp Expert » Carp Expert Neo XXL Rod Pod

Carp Expert Neo XXL Rod Pod

Ár: 32 890 HUF

Áraink a készlet erejéig érvényesek!

Mennyiség
Loading Kosár frissítése...

Egy érdekes kialakítású, ám minden elemében megbízhatóságot sugárzó rod pod a Carp Expert Neo XXL.

 

Legszembetűnőbb tulajdonsága a széles buz bar rész, mely "U" alakú villával kapcsolódik a rod pod-hoz. Lábai menetesen rögzülnek és egy csat segítségével lehet őket hosszabbra állítani. Középső váza dupla csöves, erősített. Így kevésbé hajlamos az elcsavarodásra, megdőlésre, még ha asszimetrikusan is vannak rajta elhelyezve a horgászbotok.

 

Az állványunkon 5 horgászbotot tudunk elhelyezni, így akár két személy is használhatja. A kapásjelzők és hátsó villák számára kialakított menetes csatlakozók kellő távolságban helyezkednek el egymástól, így a legnagyobb orsók is megférnek egymás mellett.

 

Külön érdekesség, hogy a lábak dőlésszögét tudjuk állítani! Az elhelyezett tekerő segítségével megfelelő terpesztést adhatunk a rod pod-nak a minél nagyobb stabilitás érdekében, vagy magasra állíthatjuk, ha a helyzet azt kívánja meg.

Összeszerelése roppant egyszerű: Hajtsuk ki a buzz bar tartó villát és a tekerővel rögzítsük a megfelelő pozícióba. A menetes lábakat tekerjük a helyére, majd a buzz bart rögzítsük a villa tetejébe a csavarok segítségével.

 

Ez a művelet nagyjából 1 percet vesz igénybe.

 

Tömege alapján nem a legkönnyebb rod pod, ami hosszú távú cipekedésnél hátrány is lehet, ám csak ezzel a súllyal tudtuk elérni, hogy megfelelően stabil legyen.

 

Hosszúsága szintén műanyag csapokkal állítható a vízszintes tengelye mentén.
Menetes tartóiba bármelyik, a horgász iparban kapható elektromos kapásjelző és botvilla beletekerhető.

 

Bélelt, szállító füllel ellátott tokban kerül forgalomba

 

 

Anyaga: Alumínium + Műanyag
Hosszúság: 120-170 cm
Buzz bar szélessége: 70 cm
5 botos
Magassága: 55-65 cm
Tok méretei: 80x30x10 cm
Tömege: 5 kg