Főoldal » Márka » Carp Expert » Carp Expert Karfás Szék

Carp Expert Karfás Szék

Ár: 23 890 HUF

Áraink a készlet erejéig érvényesek!

Mennyiség
Loading Kosár frissítése...

Nézzük a paramétereket, melyek miatt ezt a széket választjuk:

Könnyedén hordozható kézben, akár nagy távolságokra is. Könnyűségét egyszerű felépítése, a vas-, és alumínium szerkezet, alkatrészek adják.   - Legfőbb különlegessége a háttámla állíthatóságának mikéntje. Nem csavaros és nem is fix háttámlás, a dőlésszöget a karfával tudjuk állítani. Emeljük fel a karfát, billentsük a háttámlát a megfelelő szögbe és pattintsuk vissza a helyére. Így nagyon széles tartományban tudjuk állítani a dőlésszöget, könnyen, gyorsan, a székből való felkelés nélkül.

 

Nagyméretű ülőfelülettel rendelkezik (50x50 cm), így az igazi horgász méretekkel rendelkező sporik is kényelmesen ülhetnek benne, akár hosszú órákon keresztül is.

 

Háttámlája megfelelően magas (65x50 cm), így gerincünk is megfelelő helyzetben, egyenesen marad a horgászat során   A szék magassága 40 cm, de az igazi trükk az állíthatóságban rejlik! Egészen 55 cm-ig tudjuk megmagasítani, a könnyen és gyorsan külön-külön állítható lábakkal pillanatok alatt kiegyenlíthetjük a talaj lejtőit, hepehupáit. 8 cm-es billenő talpa megfelelő tartást és lapot ad a szerkezetnek.

 

- Szállítási paraméterei kivételesen jók! Összecsukott magassága 15 cm, így laposan elfér a pecacuccok alján. 

Levehető Oxford anyaga könnyedén tisztítható, az erős varrásoknak köszönhetően strapabíró.


Ajánljuk mindenkinek, aki kiváló minőségű, könnyű és strapabírós széket szeretne, jó szállíthatósággal.

 

Szállítási mérete: 90x60x15 cm.

Súly: 6kg