Főoldal » Márka » Carp Expert » Carp Expert Big Boss Horgász Szék

Carp Expert Big Boss Horgász Szék

Ár: 32 490 HUF

Áraink a készlet erejéig érvényesek!

Mennyiség
Loading Kosár frissítése...

A legújabb Carp Expert szék nevéből is asszociálva, ezen kivitel nem az átlagos horgászoknak készült, hanem azon személyeknek, akik maximális kényelmi faktorok mellett szeretnék élvezni ezt a remek időtöltést.

7,5 kg-os súlya is árulkodik masszívitásáról, ami 150 kg-os teherbírással és az acél szerkezettel párosulva, garantálja a stabilitást.

Ülőfelülete és háttámlája kialakításának és méreteinek köszönhetően, hosszútávú horgászatokon is kiemelten kivételes alátámasztást nyújt, a normál székekhez képest.

Az ülőfelület magassága 40 cm, mely a könnyedén állítható lábakkal 50 cm-re magasítható, illetve a sártalpaknak köszönhetően, az egyenetlen vagy lejtős talajon is könnyedén beállítható. Ezek a talpak abban is segítenek, hogy a nagy terhelés se nyomja bele a talajba a lábakat.

Plusz ezen változat egy extra párnát is kapott, mely levehető kialakítású. Kiegészítve a 180 fokos dönthetőséggel (125 cm-es teljes döntött hossz), akár egy pont éjjeli pecára is igény szerint praktikumot szolgáltat.

 

 

 

Összességében egy kiváló minőségű szék, mely extra teherbírással és kényelmi részekkel rendelkezik. Ajánljuk mindazoknak, akiknek elegük van a kicsi, kényelmetlen, kis teherbírású megoldásokból.

 

 

A termék méretei:

Ülésmagasság: 40-50 cm, állítható lábakkal
Háttámla mérete: 55x65 cm
Ülőfelület mérete: 60x60 cm
Karfák szélessége: 68 cm
Szállítási méret: 70x20x65 cm
Maximális teherbírás: 150 kg