Főoldal » Márka » Carp Expert » Carp Expert Adige Kapásjelző Szett

Carp Expert Adige Kapásjelző Szett

Termék opciók

Ár: 28 790 HUF-tól

Áraink a készlet erejéig érvényesek!

Mennyiség
Loading Kosár frissítése...

Rádiós kapásjelzőből is rengeteg féle van már a piacon, azonban tudásában a Carp Expert Adige kiemelkedik közülük.A rádiós jelzőknél nagyon fontos adat a hatótávolsága!Az Adige esetében ez 200 méter, ami 50 méterrel több az átlagos kapásjelzők 150 méteres hatótávjánál.Esőálló, tehát bármilyen szakadó esőben nyugodtan kint hagyhatjuk, nem fog beázni és minden esetben megbízhatóan jelez.2,5 mm-es jack dugó bemenet, melybe az elektromos swingerünket tudjuk behelyezni.A vevő és jeladó is egyaránt 9V-os elemmel működik, mely hosszú üzemidőt biztosít a szettnek.

 

- A kapásjelző esetében állíthatunk hangerőt (BE/KI kapcsoló gomb is egyben), hangszínt és érzékenységet. Mindhárom esetben 8 fokozat áll rendelkezésünkre, mely teljes mértékben kielégíti a pontyhorgászok igényeit. A fokozatok változásairól az állítást kísérő hang mellett, a kapásjelző bal oldalán található ledsor felvillanásával is kapunk információt. Ha az első fokozatban vagyunk, akkor egy led fog világítani, ha a másodikban, akkor kettő és így tovább. Ez a ledsor jelzi a húzás erősségét is! Minél agresszívebb a kapás, annál több led világít egyszerre. A kapást követően még 20 másodpercig világít a jelzőnk, hogy mindig pontosan tudjuk, melyik felszerelésünkön volt az érdeklődő.

 

- Éjszakai ledet is be tudunk állítani, ehhez tartsuk nyomva 3 másodpercig a ’T’ gombot. Ha alacsony az elem energia szintje, szintén led világítással jelzi számunkra.

 

- Külön érdekesség az a bot biztosító bővítmény, amit a kapásjelző felső, hátsó részébe tudunk betekerni, így a vehemensebb kapások sem rántják le botunkat az állványról.

 

- A vevő egységet vizsgálva találkozunk egy bekapcsoló gombbal és két hangerő állító gombbal, melyekkel hangosabbra, vagy halkabbra tudjuk venni vevő egységünket. Ám ami a legfontosabb, rezgő üzemmódot is be tudunk állítani rajta, így ha szeretnénk, akkor nagyon kulturáltan használhatjuk a jelzőnket, másokat nem zavarva értesülhetünk a kapásról. A hátoldalon erős mágnes található, mellyel vas tárgyakhoz könnyedén tudjuk rögzíteni. Az alacsony elem energia szintet szintén egy led jelzi majd.

 

Beszélnünk kell még a vevő egység újraindításáról és a behangolás folyamatáról. Alap esetben egy összehangolt szettet kapunk. Ám ha bármi megzavarja a vevő és a jelző összhangját újra tudjuk állítani a készülékeket, melynek menete a következő:

 

1. Ellenőrizze, hogy az elemek a vevő egységben és a jeladókban is működnek, megfelelően illeszkednek.

 

2. Kapcsolja ki a vevő egységet és az összes jeladót

 

3 Kapcsolja be a vevő egységet.

 

4. Tartsa nyomva a + és – gombokat egyszerre a vevő egységen 3 másodpercig. A vevőn hallani fog egy rövid sípszót, jelezvén, hogy az egység kódolási üzemmódba lépett.

 

5. 10 másodpercen belül kapcsolja be az egyik jeladót. Egy rövid sípolást fog hallani a jeladó által, amit egy másik rövid sípolás fog követni a vevőből. Ez a jelzés jelenti, hogy a jeladó párosítása a vevő egységgel sikeres volt.

 

6. Kérjük, ismételje meg a 4. és 5. lépést a többi jeladóval is.

 

 

Vízállóság: Cseppvédelemmel ellátva (gumi szigetelés)

Elem szükséglet: 1 x 9V 6LR61 / készülék (jeladó és vevő egység)

Áramfelvétel működés közben: 30 mA (jeladó és vevő egység)

Áramfelvétel készenléti üzemmódban: 0,15 mA (jeladó). 0,25 mA (vevő)

Működési hőmérséklet: -30 és +70 Celsius között