Főoldal » Márka » By Döme » By Döme TF Long Cast Pro Method Feeder Kosár XL

By Döme TF Long Cast Pro Method Feeder Kosár XL

Termék opciók

Ár: 2 490 HUF-tól

Áraink a készlet erejéig érvényesek!

Mennyiség
Loading Kosár frissítése...

A By Döme Team Feeder Method Long Cast távdobó kosarak új, továbbfejlesztett verziója. Az előd is méltán volt a legnépszerűbb method kosár a kiváló dobási tulajdonságai miatt, azonban az új modell még azt is túl túlszárnyalja. Számítógépes tervezéssel javítottuk a súlypontját, ami még nagyobb dobástávolság elérését teszi lehetővé. A középső borda eltávolításával nagyobb csalik és nagyobb horgok problémamentes használata is elérhető. A gubancolódást megelőző vezető szár hossza gondos tesztelések után lett beállítva ahhoz, hogy a 100 méter feletti dobásokat is megfelelően stabilizálja. A kosár anyaga cink-alumínium ötvözet, ami elnyűhetetlenné teszi a kosarat és nem mellesleg sokkal környezetbarátabb mint a hagyományos ólomból készült társai.
A kosár alján lévő lyukak elősegítik az etetőanyag gyorsabb kioldódását, illetve kitekeréskor a kosárnak kisebb ellenállása van a vízárammal szemben, ezért nem pattog és csavarodik a víz tetején.
A kosár alján található műanyag hüvelybe pontosan passzol a forgó, ami lehetővé teszi, hogy fix önakasztós módszerként, vagy egy gumigyöngy közbeiktatásával csúszós szerelékként alkalmazzuk a kosarunkat. Formatervezése és kivitelezése a már megszokott magas minőségű!
A Long Cast Pro kosarak töltéséhez a Vario Method töltőszerszám alkalmas!

 

Méret: XL
Kiszerelés: 2 db
Szín: Camou Zöld