Főoldal » Márka » By Döme » By Döme TF Big River LCS

By Döme TF Big River LCS

Termék opciók

Ár: 23 490 HUF-tól

Áraink a készlet erejéig érvényesek!

Mennyiség
Loading Kosár frissítése...

A By Döme TEAM FEEDER orsók családja 2021-ben egy újabb értékes taggal bővül(t). A Big River feederbotok rendkívüli sikere, "szükségessé" tette egy hozzájuk passzoló, elpusztíthatatlan, MINDENT (is) kibíró orsó megalkotását. Ezen vezérszempontok szerint terveztük meg az új Big River LCS orsócsaládot.

Az új By Döme TEAM FEEDER Big River LCS orsócsalád erejét és életrevalóságát, a megfelelő helyeken elhelyezett 7+1 golyóscsapággyal, az erősített belső szerkezettel, illetve rotorral garantáljuk. Az optimális méretű hajtókarral kiegészülve ez a szerkezet méltó ellenfele lehet a legnagyobb folyóvízi halaknak is!

Fontos szempont volt, hogy a vastagabb 0,30-0,35 mm átmérőjű zsinórokból is (amely lehet fonott vagy monofil egyaránt), minimum 200-300 méter ráférjen az orsók dobjára. Így már eséllyel tudjuk felvenni a küzdelmet egy kapitális dunai nyurga ponttyal, vagy egy megállíthatatlanul menekülő tiszai amurral. Az orsó főfékrendszere elől kapott helyet, míg hátul lehet a nyeletőféket bekapcsolni. Folyóvízen különösen hasznos és javasolt a nyeletőfék használata, mert (ha be van kapcsolva) egy vehemensen kapó hal sem tudja felszerelésünket vízbe rántani. Persze a nyeletőfékerő is szabályozható a végén található tekerőgombbal, így az csak akkor szólal meg, amikor a hal húzza, nem pedig a sodrás.

Az új River LCS orsók számos kiváló technikai tulajdonsággal rendelkeznek, ahogyan azt egy modern és minőségi feeder orsótól joggal várhatják el a felhasználók:

 Line Control System - Nyeletőfék-rendszer

Kevlar Cloth Dragwasher – Hosszú élettartamú kevlár féklamellák

Airlite Carbo Rotor – Könnyített, kiegyensúlyozott rotor

Line Protection System – Zsinór-aláfutást gátló rendszer

Aluminium Deep Spool – Alumínium mély dob

 Double Steel Line Clip – Dupla fém zsinórklipsz

- Long Life Bail Arm – 3X erősségű acél felkapókar

Graphite-Hybrid Body – Grafit-Hybrid orsótest

 Protected Roll Bearing – Zárt házas tűgörgős csapágy

 Ball Bearing Line Roller – Csapágyazott zsinórvezető görgő

Forgácsolt fém hajtókar

Méretek Csapágy Áttétel Súly Zsinór kapacitás Pótdob
5500 7+1 4,6:1 434g 200m/0,30mm -
6000 7+1 4,6:1 462g 300m/0,30mm -