Főoldal » Márka » Benzar » Benzár Vödrös Szett

Benzár Vödrös Szett

Régi ár: 16 100 HUF

Ár: 7 990 HUF

Megtakarít: 8 110 HUF

Áraink a készlet erejéig érvényesek!

Mennyiség
Loading Kosár frissítése...

Kiváló minőségű, friss alapanyagok garantálják, hogy a Benzár Mix Turbo Soluble 10mm bojli horogra csalja a várva várt pontyot vagy amurt, még kapásszegény időszakokban is. Ebből található a szettben 3 csomaggal is, mely kitűnő alternatíva időszaktól függetlenül, többféle vízterületen is.

Oldódó tulajdonságánál fogva már a vízbe érés után nem sokkal elkezdi magából árasztani az illat és íz anyagokat, amit egészen a teljes feloldódásig folytat, ez nagyjából 3-4 órát vesz igénybe.

A 8mm-es Benzár Waftersek már sok horgásznál bizonyítottak! Az új 14mm-es méret lehetőséget ad a feeder horgászok számára a halak méretének szelekciójához, de ez a csali a bojlisok számára is megfelelő alternatíva lehet, mivel balanszírozott szerkezete által, jobb esélyünk lehet az övatosabban táplálkozó halak megfogására is. Ebből is tartalmaz szettünk 2 dobozzal.

Hihetetlen töménység, nagyon magas minőség és rendkívüli fogósság jellemzi a Benzar Bait Liquid-eket. Ezek, a fél literes kiszerelésben kapható folyadékok, nem is igazán aromák, hanem sokkal többet annál! A család kilenc tagot számlál, melyek között markáns különbségek vannak. Ezen kiváló tulajdonságú koncentrátum is bővíti szettünk sokoldalúságát, mivel az aromák kiemelt jelentőséggel bírnak jelen időszakban.

Végül pedig, 3 doboz igazi különlegesség bővíti ezen vödrös szett tartalmát, a Method Flame!

Benzár Zsolt ismét kitalált valamit, de nem is akármit!

Egy adalékanyagot, mellyel eredményesebbé tehetjük horgászatainkat. Nem véletlen a névválasztás sem, Flame (láng), mert a vízbe érve ezek az oldódó pellet szemek egy olyan felhőt képeznek az etetőkosarunk körül, melyben a halak bátrabban táplálkoznak.
Főként method horgászatra lett kifejlesztve, de hagyományos kosárban is megállja a helyét.

Keverjünk feláztatott mikorpelletjeinkhez egy kis mennyiséget (10-30%), ezzel biztosítjuk a fenékre érés után a megfelelő nagyságú felhő kialakulását.
Még jobb, ha a method kosár megtöltése után, a pelletek tetejére, vagy az etetőanyag tetejére még rátöltünk ebből a csodaszerből.

Szett tartalma-

3db Method Flame

+ 1db Bait Liquid

+ 3db Turbo Soluble Boilie

+ 2 Coated Boilie

*A kép illusztráció, a csomagban lévő termékek ízesítései eltérhetnek a képen láthatóaktól.