Főoldal » Márka » Arno » Arno X-Blade Triopack Kés Szett

Arno X-Blade Triopack Kés Szett

Régi ár: 5 990 HUF

Ár: 3 490 HUF

Megtakarít: 2 500 HUF

Áraink a készlet erejéig érvényesek!

Mennyiség
Loading Kosár frissítése...

Az Arno márka kedvező ár-érték arányú termékeket sorakoztat fel kínálatában. Ennek a sorozatnak a része ez a horgászati vagy természetesen bármilyen konyhai felhasználásra tökéletesen alkalmas, X-Blade szériájú kés is.

Sok horgász a halak kifogása után, szereti azokat elfogyasztani is. A halak és halhús előkészítése fontos folyamata a feldolgozásnak. A késsel jól bánva, akár teljesen szálkamentes halhús is kinyerhető, ezáltal megnyerővé téve azt, a halakat kevésbé kedvelő személyek részére is. A főzést is könnyebbé teszi a jó minőségű halfilé, és az esztétikuma is vonzóbb az elkészített ételekben.

 

Az X-Blade K1 pengéjének hosszúsága 17 cm, mely alkalmas nagyobb testű halaink, busa, harcsa, amur előkésztésére is.

Az X-Blade K4 pengéjének hosszúsága 17 cm, mely alkalmas a tökéletes filék elkészítéséhez is.

Az X-Blade K2 pengéjének hosszúsága 18 cm, mely alkalmas nagyobb testű halaink, busa, harcsa, amur és ponty előkésztésére is.

 

 

A nyél kényelmes, ergonomikus és ami a legfontosabb, csúszásmentes felületet kapott, mely még nedves kézzel megfogva is jól tapad.

A késhez ajándék tok is jár, melybe belehelyezve a szállítás során nem sérül, az éle sem csorbul ki és nem tesz kárt semmiben.

A konyhába, horgászathoz, akár a csalizni szánt kishalas filék elkészítéséhez is megfelelő alternatíva, ami nem fog cserbenhagyni semmilyen körülmény között.