Főoldal » Kiegészítők » Táskák, botzsákok » Botzsákok » Carp Expert Plus Botzsák 3 Rekeszes Match

Carp Expert Plus Botzsák 3 Rekeszes Match

Termék opciók

Ár: 9 490 HUF-tól

Áraink a készlet erejéig érvényesek!

Mennyiség
Loading Kosár frissítése...

Talán a sérülésekre legkényesebb felszerelésünk a matchbotjaink és orsóink.
Hogy őket is biztonságban tudhassuk, egy megfelelő botzsákot kell választanunk.A botzsák mellé most extra ajándékként botösszefogó pántokat is adunk, hogy az összefogott botok nagyon biztonságban legyenek még a táskán belül is.
3 bot kényelmes tárolására és szállítására alkalmas, és így kikerültük azokat a sérüléseket, amelyeket az egymás mellé rakott horgászbotok karcolása okoz.
A botzsák anyaga gyöngyvászon, ami jól ismert anyag az outdoor termékek gyártásában. Vízlepergető, így kisebb esőktől megvédi felszerelésünket, strapabíró, több évig, vagy akár évtizedig használhatunk egy belőle készült terméket. Emellett könnyen tisztítható, ami lássuk be nem hátrány, ha horgászni készülünk, vagy éppen onnan jöttünk haza.A két oldalán 1-1 hosszanti tároló rekesz található, melybe ernyőt, leszúrókat rakhatunk, így nem kell azokat külön táskában cipelnünk.
Kényelmes vállpánt is szolgálja a használhatóságot, ami akkor, ha horgászhelyünk messze van az autótól, megfizethetetlen.
A Carp Experttől már jól ismert, minőségi cipzár került a táskára, amit ha vigyázva kezelünk, szintén évekig, 10 évekig szolgálhat minket.