Főoldal » Kiegészítők » Kapásjelzők » Elektromos kapásjelzők » Kamasaki Thunder Elektromos Kapásjelző Szett

Kamasaki Thunder Elektromos Kapásjelző Szett

Termék opciók

Ár: 16 190 HUF-tól

Áraink a készlet erejéig érvényesek!

Mennyiség
Loading Kosár frissítése...

A Kamasaki márka kedvező ár-érték arányú termékeket sorakoztat fel kínálatában. Ennek a sorozatnak a része ez az elektromos kapásjelző szett is. Az elektromos kapásjelzők egyre elterjedtebbek a horgászok körében. Ha nem szeretnénk folyamatosan a botspiccet vagy a kapásjelzőt figyelni, akkor nagy segítséget nyújtanak a horgászat alatt. Húzós és ejtős kapásra (swingerrel) egyaránt jelezni fognak.

A jelző használata növeli a horgászat komfortját, nem kell végig koncentrálni a felszerelésre, a pihenés adott általuk és a halakról se kell lemondani. A Thunder szettek egy műanyag hordtáskában kaptak helyet, darabszámtól függetlenül, mely tárolásra és szállításra is tökéletesen alkalmas. 2, 3, illetve 4+1-es verzióban elérhetőek, melyeknél az első szám a kapájelzők számát jelöli, a +1 pedig a vevőegységet.

A rádiós vevőegység 150 méteres hatótávig képes jelezni a kapásjelzőkön lévő reakciókat, így a halak kapásáról biztos értesítést kaphat a használója, a felszereléstől távol is.

Vevőegység jellemzői:
- Felső gombja a készülék KI/BE kapcsolását szolgálja.
- A hangerő ’V’ gombbal lehet halkabbra, vagy hangosabbra állítani a vevőegységet, választva a 6 szint között.
- A kapásjelző egységen szintén találhatunk BE/KI kapcsoló gombot.
- A jelzők menetei kompatibilisek bármilyen, a horgászatban használatos leszúróval, rodpoddal.

Erőforrás:
- A vevő 3 db, a jelzők pedig 2 db AAA elemmel működnek, mely igazán energiatakarékos megoldás.

Praktikus szett tapasztalattól függetlenül, a tokja által tárolása is szállítása is praktikus, ajándéknak is tökéletes összeállítás.