Főoldal » Kiegészítők » Haltartók, merítők » Haltartók » Koós Gumírozott Haltartó Lebegővel

Koós Gumírozott Haltartó Lebegővel

Ár: 5 190 HUF

Áraink a készlet erejéig érvényesek!

Mennyiség
Loading Kosár frissítése...

A rablóhalas horgászatok kulcsfontosságú tényezője, a megfelelő horgon felkínált csalihal, ez kiváltképp igaz a harcsázás során, mivel köztudott, hogy az élő csalihal mozgását semmi sem tudja tökéletesen felülmúlni. Egy harcsás horgászatnál előtérbe kerülő tenyeres kárászok és keszegek épségének megóvása nem egyszerű feladat. Erre a feladatra tökéletes megoldást kínál a Koós lebegővel ellátott haltartó háló, amit csónak vagy stég mellet is tökéletesen lehet eszközölni.

A teljes hossza 120 cm, átmérője pedig 40 cm, ami egy 1 méteres kötéllel egészül ki.

A háló anyaga erősített és gumírozott kivitelű hálószövet 7x10 mm-es lyukbőséggel, plusz a merevséget adó keret is fém betéteket kapott, a tetején lévő akasztó alatt pedig egy szivacsos lebegtető lett beillesztve, így csónakos és parti horgászatoknál is tökéletes alkalmatosság lesz, könnyen kivehetőek belőle a csalizásra szánt halak. 

Bármilyen ragadózóhalas módszer kedvelőinek ajánljuk, plusz azoknak akik hosszabb időtartamot töltenek a vízparton, de kifejezetten a harcsások eszköztárának kötelező eleme, a tökéletes dévérek és kárászok életben tartása végett.

 

 

Hossz: 120cm

Átmérő: 40cm

Anyag: Gumírozott hálószövet

Jellemző: Lebegő

Szállítási méret: 10x40 cm