Főoldal » Kiegészítők » Etetőanyagok » Magmixek » Carp Expert Enzymax Csíráztatott Kukorica 1,5Kg

Carp Expert Enzymax Csíráztatott Kukorica 1,5Kg

Termék opciók

Ár: 990 HUF

Áraink a készlet erejéig érvényesek!

Mennyiség
Loading Kosár frissítése...

Újdonság a horgászatban, Enzymax!

 

magokat egy szabályozott folyamat során csiráztatjuk és akkor állítjuk meg a folyamatot, amikor a szemekben a legnagyobb koncentrációban vannak jelen az enzimek, fehérjék és ásványi anyagok. Ekkor kerülnek csomagolásra, melynek köszönhetően megőrzik enzim telítettségüket. A halak számára így biztosítanak kihagyhatatlan táplálékot. Sokkal eredményesebb, mint a főzött vagy száraz takarmány szemek, melyek tápértéke meg sem közelíti a csíráztatott magokét. Ezáltal a halak is jobban szeretik!

 

A csali látványra sem utolsó, mivel a magból kibúvó, élénk színű csíra ellenállhatatlan látványt jelent a halaknak.

Etetésre előkészített termék, melyet beszórhatunk önmagában is, de jó alap lehet magmixek készítéséhez, vagy bojli közé keverve, illetve etetőanyagba gyúrva. Az Enzymax kukoricával főként a pontyokat és amurokat vehetjük célba. 1500 ml-es kiszerelésben kerül forgalomba.
Ízesítései a következők:
- Eper-Hal: Egész évben fogós és csalogató ízesítés. Piros színének köszönhetően nem zavaró a halak számára ám mégis felkelti azok figyelmét.
- Fűszeres-Krill: Egy titkos favorit kombináció, mely ritkaságnak számít a csalik terén. A krill jellegzetes illata és a fűszeresség főként nyáron, ősszel és télen vonzza a halakat. Ezt a változatot érdemes hosszabb horgász túrákra is magunkkal vinni. A Balatonon különlegesen jó eredményt értek el vele horgászaink. Kék szín!

 

 

Jellemző: Lében tárolt

 

Méret: 1,5L

 

Kiszerelés: 1,5Kg

 

660 Ft/KG