Főoldal » Kiegészítők » Etetőanyagok » Feeder » Haldorádó Record Carp Stick Mix

Haldorádó Record Carp Stick Mix

Termék opciók

Ár: 1 690 HUF-tól

Áraink a készlet erejéig érvényesek!

Mennyiség
Loading Kosár frissítése...

Haldorádó Record Carp Stick Mixek nagy gonddal válogatott, a legjobb alapanyagok felhasználásával készültek, amelyek egyesével beazonosíthatóak, mert látszódnak. A szemcseméretet is úgy lett meghatározva, hogy azok éppen ideálisak legyenek, azaz sem túl nagy, sem túl kicsik, de minden változat tökéletesen passzoljon az adott ízvilághoz. A zacskót kézbe véve és kibontva egy darabos szemcsézetű, száraz anyaggal találkozunk, amely már így, ebben az állapotában is jól süllyed, hiszen előkezelt összetevőkből áll. Így szárazon azonnal a vízbe helyezhető, nem kell semmilyen aromát, semmilyen folyadékot hozzá tenni. Ennek az a fő lényege, hogy a PVA hálót garantáltan nem fogja oldani, hiszen nem adtunk hozzá vizet, viszont szinte a teljes mennyiség a fenéken elsüllyed, így a csali közvetlen közelében fog maradni, ahol felkelti a halak figyelmét! Legnépszerűbb felhasználási módja a PVA hálóba való töltés. Legyen szó feeder, vagy akár bojlis nagy ponty horgászról, talál magának megfelelőt a családon belül, ami sok szép halhoz fogja hozzásegíteni használóját!

4féle Stick Mixből lehet válogatni!

 

Édes Ananász, a bojli család legédesebb tagja, így az ehhez ízben passzoló Stick Mix is kellemes édes ízével, sárga színével és finom aromájával csábítja az édesszájú pontyokat. Egy univerzális, négy évszakos megoldást nyújt a horgászok számára. 

 

Fekete Tintahal többféle roppantott pelletet is tartalmazó markánsan hallisztes keverék, ami igazi fehérjebomba. Koromfekete színe akár téli, tiszta vízben történő horgászatokra is alkalmassá teszi, de az intenzíven telepített tavakon januártól-decemberig hatékony.

 

Fűszeres Vörös Máj az értékes, fehérjedús összetevők mellett természetes májkivonatot és Robin Redet is tartalmazó, nagyon komplex keverék. Vöröses szín, és az emberi orr számára kicsit kellemetlen illat jellemzi, de a lényeg, hogy a nagy pontyok imádják! Igazi négy évszakos csalogató anyag!

 

Nagy Ponty Stick Mix az édes-halas összetevők mesteri keveréke! Az alapja édes, de némi halas pellet hozzáadásával érte el végleges formáját. Vöröses színével, és kellemes, intenzív aromájával beleillik a Nagy Ponty termékek közé. Az év minden időszakában bizonyít!

 

 

Termék adatok:

Szemcseméret: durva

Kiszerelés: 800g ( 2.112ft/kg )

Fekete Tintahal ( 2.487,5ft/kg )

Fűszeres Vörös Máj ( 3112Ft/Kg)