Főoldal » Kiegészítők » Ernyők, sátrak » Sátrak » Luxxus Dome sátor + Nightwalker Hálózsák

Luxxus Dome sátor + Nightwalker Hálózsák

Régi ár: 69 000 HUF

Ár: 58 990 HUF

Megtakarít: 10 010 HUF

Áraink a készlet erejéig érvényesek!

Mennyiség
Loading Kosár frissítése...

Egy többnapos horgásztúra elengedhetetlen kelléke a minőségi sátor, és hálózsák párosítása amiben kényelmesen pihenhetünk két hal fárasztása közötti időben.Ez a párosítás lehetne akár egy

 

Carp Academy Luxxus Dome sátor amely „Luxxus” méretekkel rendelkezik. Ez a méret már bőven megfelelő arra, hogy két horgász, illetve a felszereléseik részére védelmet nyújtson az időjárás szeszélyével szemben. A „harmonika” rendszerű kialakításnak köszönhetően nagyon könnyen és gyorsan felállítható, garantáltan nem tart egy örökkévalóságig, mint a „régi idők sátrainál” mellett (mely hegesztett varrásokkal van egymáshoz rögzítve) a sátor egy kivehető PVC aljzattal is rendelkezik. Az erős alumínium csövek kellő merevséget nyújtanak rosszabb időjárási körülmények között is, felhajtható szúnyoghálós ajtaja pedig gondoskodik a szellőzésről és a kényelemről. Mindez természetesen rögzítő csövekkel illetve hordozó táskával kerül forgalomba.

Alapanyag: 210 PVC

Alapterülete: 270 x 265 cm 

Belmagassággal: 150 cm

vízállósága: 2000 mm/m²

 

Nightwalker kényelmes hálózsákban igazán pihentető az alvás. Egy kellemes, puha anyagú, igen jó hőtartó képességgel rendelkező típus, mely ideális éjszakai horgászatokhoz, kempingezéshez, túrázáshoz és szinte bármilyen helyzethez, ahol a hűvös éjszakákon egy meleg hálózsákra van szükség!

Méretei: 205 x 75 cm.